Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 17 Octombrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Ovidiu Marian, senator PDL : "Greva parlamentară a Alianţei socialiste este extrem de păguboasă pentru români”

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 23 Februarie, 2012 | Nr. accesari stire 1461 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Ovidiu Marian, senator PDL :

Cei doi senatori democrat liberali de Arad, Traian Constantin Igaş şi Ovidiu Marian, consideră că ideea de a continua pe linia boicotării lucrărilor sau a absentării de la lucrările Senatului şi Camerei Deputaţilor este o abordare complet greşită şi lipsită de responsabilitate faţă de românii care şi-au dat votul pentru reprezentanţii opoziţiei.

„Vă reamintesc că, cu câteva zile înainte de începerea sesiuni normale a Parlamentului, au cerut sesiune extraordinară, cu motivarea că dialogul trebuie să aibă loc în Parlament, şi nu în stradă. Şi am avut sesiune extraordinară. Acum, când a început sesiunea normală, nu mai vin, nu mai consideră că dialogul trebuie să aibă loc în Parlament. Crin Antonescu, una dintre vocile cele mai grăitoare la şedinţa sesiunii extraordinare, este primul care a picat examenul prezenţei la serviciu cu nota 0…la sută. Acest procent al prezenţei liderului arată cel mai bine lucrurile pe care Crin Antonescu, veşnicul «prezidenţiabil», le are de oferit românilor. Aceasta este «alternativa» reală a opoziţiei pentru România: zero prezenţă la serviciu, 1,4 milioane de euro pe luna salarii şi indemnizaţii «băgate» în buzunar”, menţionează senatorul Traian Igaş.

Parlamentarii Alianţei Socialiste sunt singurii angajaţi din această ţară care, deşi au renunţat să mai vină la muncă, îşi primesc salariile în continuare. „Deputaţii şi senatorii USL se pricep, atât de bine să se sustragă de la îndatorirea faţă de cetăţeni de a realiza acte normative şi de a vota proiecte legislative încât au găsit şi varianta de a fi plătiţi pentru asta. De remarcat este faptul că majoritatea românilor nu rezonează cu greva parlamentară a Alianţei socialiste, întrucât este extrem de păguboasă pentru români”, este de părere senatorul democrat-liberal Ovidiu Marian.

Recentele sondaje arată că alegerea pe care PDL şi-a asumat-o, aceea de schimbare radicală a echipei guvernamentale, se regăseşte şi în opţiunea cetăţenilor întrucât cota de încredere a actualului premier este mai mare decât cea a liderilor USL.

Partidul Democrat Liberal recuperează procentele pierdute în perioada protestelor prin responsabilitatea de care dă dovadă faţă de români în timp ce presupusa alternativă a opoziţiei pentru România o „îngheaţă” în sondaje la sub 50%.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa