Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Gavril Popescu, candidat USL la Primăria Aradului : Arădenii trebuie sa ştie că au o putere infinit mai mare decât a Pdl-ului: Votul!!

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 08 Martie, 2012 | Nr. accesari stire 6721 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Gavril Popescu, candidat USL la Primăria Aradului : Arădenii trebuie sa ştie că au o  putere infinit mai mare decât a Pdl-ului: Votul!!

         Insolenta putere portocalie, prin Gheorhe Falca, exponentul sau de frunte de la Arad, a ajuns sa se foloseasca cu mojicie de copiii nostri  pentru a pune pumnul in gura manifestantilor pasnici care protesteaza de mai multe saptamani in fata Primariei.Deoarece nu mai cred de mult in coincidente, se vede de la o posta ca asa zisa activitate sportiva a tinerilor a fost orchestrata in laboratorul PDL.Drept dovada a fost un esec.

         Oricum este trist faptul, ca la mai bine de 20 de ani de la revolutie am ajuns de unde am plecat, adica sa nu mai putem sa ne exprimam liber, sa ne aratam nemultumirea fata de un guvern si o autoritate locala care ne face rau in fiecare zi.Unde ar vrea onorat primarul sa manifesteze cei nemultumiti? Primaria este a aradenilor si nu a unui singur om,in speta Gheorghe Falca,care a ales ca pe banii nostri  sa se serveasca  pe el insusi  si camarila portocalie in loc sa apere interesele cetateanului.

        Oamenii au dreptul sa iasa in strada sa-si strige nemultumirile, aceasta libertate am obtinut-o prin varsare de sange in 1989.Cei din strada nu spun altceva decat ca viata lor  este din ce in ce mai grea si atrag atentia asupra acestui lucru, Pdl-ului care guverneaza tot mai haotic. 

          Aradenii trebuie sa stie ca au o  putere infinit mai mare decat a Pdl-ului: Votul!!Astfel cei care nu mai doresc sa li se puna pumnul in gura trebuie sa se prezinte la vot.Schimbarea este la mana oricarui aradean.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
ACUMA LA TV 19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa