Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Florin Galiş, Preşedinte OM PNL Arad : Proiecte liberale

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 15 Martie, 2012 | Nr. accesari stire 17498 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Florin Galiş, Preşedinte OM PNL Arad : Proiecte liberale

1.     Foarte mulţi arădeni ne-au abordat solicitându-ne să intervenim, politic şi administrativ, pentru că dumnealor nu mai au resurse financiare să plătească curentul, gazul şi apa care toate s-au scumpit. Tuturor arădenilor le transmitem că, după alegerile din iunie 2012 odată cu accederea la conducerea administrativă a USL Arad, vom susține trecerea la reorganizarea Companiei de Apă Arad, prin aceea că Uzina de Apă (veche) I va intra în componenţa municipalităţii. De asemenea pe mandatul 2012 – 2016 vom susține crearea în Arad o unei noi unități CET în locul CET-ului pe hidrocarburi (Uzina electrică) care, alături de Uzina de Apă, va alcătui ceea ce noi numim “Uzina Oraşului”. Aceste două noi unităţi de producţie a apei şi a curentului electric vor contribui decisiv la reducerea cu cel puțin 25% a costurilor la apă şi la electricitate, fapt ce vine în întâmpinarea cerinţelor corecte şi îndreptăţite ale arădenilor.

 

 

2.     Dacă d-nul Eugeniu Pistru de la Transporturi, ne “ameninţă” cu mega lucrări de 312 milioane euro la calea ferată ce trece prin Arad, cu „lucrarea de artă” numită pasarelă pietonală, noi nu putem să nu observăm că aceste lucrări încep peste 2 luni, adică exact în campania electorală. Dincolo de faptul că nu identificăm utilitatea unui asemenea  obiectiv între gară și zona 6 Vânători, ne propunem ca după câştigarea alegerilor să venim în fața arădenilor cu un proiect cu adevărat european: o nouă gară CFR modernă și funcțională la intersecţia liniei ferate Timişoara – Deva cu linia ferată Arad – Bucureşti, între Arad și comuna Vladimirescu. În vechea gară CFR Arad, clădire emblematic a orașului, vor putea fi amenajate multe obiective de interes local de la Muzeul Municipiului Arad la spații multifuncționale pentru diferite manifestări, iar în faţa “fostei gări” vom susține amenajarea “Muzeului în aer liber a Vagoanelor de Călători” fabricate în Arad.

Preşedinte OM PNL Arad

Florin Galişshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
ACUMA LA TV 19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa