Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Gavril Popescu, candidatul USL la Primăria Arad, vrea contract cu arădenii!

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 15 Martie, 2012 | Nr. accesari stire 18280 ori | Comentarii stire 1 comentarii

Gavril Popescu, candidatul USL la Primăria Arad, vrea contract cu arădenii!

            Asa cum se poate observa , actuala putere nu a catadicsit sa se preocupe de problemele reale ale cetatenilor, preferand sa puna in aplicare doar proiecte cu "parandarat" pentru portocalii. 

            Eu imi doresc  sa inchei un contract cu aradenii, iar in acest sens, in zilele urmatoare voi fi prezent in mijlocul oamenilor, pe strazi la usa lor. Batalia mea nu este cu actuala putere, care de altfel si-a dat examenul, intentia mea este de reda aradenilor increderea in ei si in ideea ca Primarul este ales pentru a-i servi pe ei si nu pe el insusi sau pe acolitii sai.

             Am o experienta in administratia publica locala de mai bine de 10 ani si nu am dosare incriminatorii. Doresc pe aceasta cale sa-i anunt pe toti cetatenii ca nu vreau sa folosesc Primaria ca pe o trambulina politica pentru a capata  functii la Bucuresti. Sunt aradean si voi ramane aradean, dar cel mai important este faptul ca vreau sa demonstrez acest lucru.

            Traim vremuri grele din cauza PDL, tocmai de aceea  este nevoie de schimbare si la Arad, este nevoie de un Primar care, in primul rand, sa aiba grija de oameni si de comunitate.

 share - facebook    share - twitter
tractoristul a postat: Vineri, 16 Martie, 2012, 18:07 urmatorul comentariu:
sa nu aud de acest individ far bun simt dornic dupa functi si atunci calca in picioare ori ce si pe oricine. stati de vorba cu fostii sai colegi de la SMA unde alucrat inainte d e89 atat cu cei din SMT Aradul Nou cat si cu cei de la trustul SMA sau de la baza agriculturii BATMA unde a mai lucrat... pacat ca a murit fostul sau director ca ar fi avut multe de spus si acum.si cu care s-a purtat oribil in dec 89 desi acesta l-a adus de la tara si l-a facut director de SMT in Aradul Nou... tipul asta a fost in omenclatura PCR fiind director de SMA in 89 apoi a fost mare revolutionar apoi a intrat in APR pe usa din dos, apoi a intrat la liberali etc etc... Mai Gabi chiar crezi ca esti bun de primar? sa fim seriosi sa inchei cu salutul care iti place `` sa traiti to,arasu director``
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
ACUMA LA TV 19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa