Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 20 Octombrie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Victor Ponta: "Nu aș vrea să văd o întâlnire Dan Diaconescu-Barack Obama pe teme de scut"

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 14 Iunie, 2012 | Nr. accesari stire 10443 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Victor Ponta:

PSD s-a reunit în Comitetul Executiv Naţional, pentru a face o analiză a rezultatelor obţinute la alegerile locale din 10 iunie.

La reuniune participă toţi preşedinţii de consilii judeţene aparţinând PSD, precum şi cei 18 parlamentari care au devenit primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ.

În deschiderea reuniunii, președintele PSD, Victor Ponta, și-a felicitat colegii pentru victorie și s-a fălit că acesta este "anul cu rezultatele cele mai spectaculoase". "Sper să nu se supere domnii Iliescu și Năstase", a spus el. De altfel Ponta l-a mai tachinat odată pe Ion Iliescu, așezat alături de el, spunând: "În sfârșit steagul PSD a fost pus pe primăria Olteniței (de unde este originar Iliescu - n.n.)".

Premierul le-a recomandat însă pesediștilor să nu uite lecțiile opoziției. "Vreau să fiți foarte conștienți de valoarea votului negativ. Acesta trebuie transformat în vot pozitiv pentru alegerile parlamentare, nu putem să ne bazăm pe cei care urăsc PDL și candidații PDL", a spus el.

Ordin de la Ponta: Ocupați Deveselu!

Turul de masă cu felicitări a fost prilej pentru noi glume din partea lui Ponta, care a precizat că este emoționat și că și-a pus, cu acest prilej, cravata pe care a purtat-o la Congresul PSD în care a fost ales președinte al partidului.

El a deplâns faptul că PSD nu a reușit să ocupe Primăria Deveselu, unde este instalat scutul antirachetă. "Am pierdut scutul de la Deveselu. Vă rog frumos recuperați-l din mâinile lui Dan Diaconescu (primarul din Deveselu este de la PP-DD - n.r.). Nu vreau să văd o întâlnire între Barack Obama și Dan Diaconescu pe tema scutului", a spus Ponta.

Președintele PSD l-a felicitat pe Constantin Boșcodeală pentru noul mandat obținut Primăria Buzău. "Pentru CJ nu știu dacă e cazul să vă felicit. Da'-i la USL", a spus el, aluzie la faptul că PSD Buzău nu l-a susținut pe actualul președinte al CJ, Cristinel Bâgiu, candidatul USL, ci pe Victor Mocanu, care a candidat independent.

Premierul nu a uitat-o nici în acest moment pe Roberta Anastase: El a prezentat "felicitări speciale pentru eliberarea Republicii de la Ploiești de influența unei doamne nefaste de la PDL".share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
ACUMA LA TV 06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa