Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 20 Octombrie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

USL Arad : PD-L minte cu neruşinare

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 19 Iunie, 2012 | Nr. accesari stire 2187 ori | Comentarii stire 0 comentarii

USL Arad : PD-L minte cu neruşinare

Comunicatul de presă emis ieri de PD-L în problema banilor luaţi de Primăria Arad de la şcolile din municipiu este o dezinformare de cea mai joasă speţă. Dorel Căprar, co-preşedintele USL Arad, răspunde punctual minciunilor debitate de PDL.

-          USL Arad nu a contestat dreptul legal al administraţie locale de a lua un anumit procent din veniturile proprii ale şcolilor, aşa cum în mod eronat sugerează comunicatul PDL. USL Arad contestă însă oportunitatea unei astfel de decizii.

-          Primăria Arad a trimis adrese mai multor şcoli din municipiu – de exemplu, Liceului Economic – prin care a anunţat că va lua un anumit procent din veniturile proprii ale şcolilor. Din informaţiile noastre, în unele cazuri banii au fost luaţi deja! Prin urmare, PDL minte!

-          Orice astfel de demers trebuie precedat de o hotărâre a Consiliului Local, care în acest caz nu există. Le recomandăm celor de la PDL să trimită extrasele de lege primarului Falcă, pentru a intra în legalitate.

„Este jenant că la o problemă punctuală a răspuns PDL, nu Primăria sau Gheorghe Falcă. S-a preferat un răspuns de tip politicianist, în stilul PDL, pentru că lipsesc argumentele care să acopere acest abuz. Solicităm din nou ca intenţia lui Falcă şi a PDL de a lua bani şcolilor să fie discutată în Consiliul Local. Dacă se va dovedi că Primăria a luat deja banii şcolilor, este un act ilegal şi banii trebuie daţi înapoi. În ceea ce priveşte zvonurile lansate de PDL cu privire la comisiile de Bacalaureat, sunt nişte invenţii şi aberaţii menite să abată atenţia de la matrapazlâcurile pe care le fac reprezentanţii acestui partid. Cât despre faptele de natură penală, ele sunt marca specifică pedeliştilor. Despre miile de firme private care au avut mari probleme în timpul crizei economice accentuate de incompetenţa guvernării PDL şi despre firmele care au adunat milioane de euro din contracte cu banii publici, sub oblăduirea lui Falcă şi a PDL, voi vorbi în viitorul apropiat” a spus Dorel Căprar.

USL Aradshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
ACUMA LA TV 06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa