Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 16 Octombrie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Deputatul PSD Ciprian Luca își exprimă stupefacția față de decizia judecătorilor privind condamnarea fostului premier Adrian Năstase.

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 21 Iunie, 2012 | Nr. accesari stire 523 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Deputatul PSD Ciprian Luca își exprimă stupefacția față de decizia judecătorilor privind condamnarea fostului premier Adrian Năstase.

“Ca simplu cetățean în primul rând, și apoi în calitatea mea de parlamentar, nu pot să nu am întrebări serioase legate de modul în care a fost judecat acest caz, pe parcursul ultimilor șapte ani în care acest om a fost hărțuit la propriu. Nu pot să nu îmi ridic semne de întrebare legate de natura politică a acestui proces având în vedere că Adrian Năstase a fost judecat în calitatea sa de președinte de partid.

Nu pot să nu îmi amintesc mesajul șefului statului Traian Băsescu adresat lui Adrian Năstase:  “Nu am să fiu un președinte bun pentru tine”. Cunoscând stilul băsescian, aerul amenințător se resimte clar prin fiecare cuvânt adresat printre rânjetele-i caracteristice.

Decizia de astăzi se înscrie în demersurile grupării lui Băsescu de a defăima conducerea Partidului Social Democrat, astfel încât USL să își piardă din credibilitate și să nu își poată îndeplini angajamentele luate pentru acest an.

Să nu uităm că Adrian Năstase este un stâlp al PSD, unul dintre cei mai performanți premieri ai României, un om de cultură, un profesor universitar care a format generații de specialiști. Traian Băsescu a încercat de-a lungul ultimilor ani să distrugă acest om de valoare, acest lider politic, sub toate aspectele. Apreciez că acest caz este încă o dovadă a războiului politic lansat de Traian Băsescu, orbit de răutate și de dorința de răzbunare împotriva celor care au demnitate și nu i se supun”, afirmă deputatul Ciprian Luca.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
ACUMA LA TV 22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa