Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 20 Octombrie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Traian Igaş: Suspendarea preşedintelui, frământare mai veche a lui Antonescu

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 22 Iunie, 2012 | Nr. accesari stire 12287 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Traian Igaş: Suspendarea preşedintelui, frământare mai veche a lui Antonescu

Vicepreşedintele demisionar al PDL Traian Igaş a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că suspendarea preşedintelui este o frământare mai veche a lui Crin Antonescu, care nu va fi niciodată şef de stat, iar cei care guvernează ar trebui să aibă alte preocupări decât un conflict cu Traian Băsescu.

"Este o mai veche frământare a domnului Crin Antonescu în ceea ce priveşte suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, dar, indiferent de ceea ce vor decide cei din USL, un lucru este clar şi anume că Crin Antonescu nu va fi niciodată preşedintele României şi acest lucru se discută din ce în ce mai mult şi în interiorul PNL şi în interiorul PSD", a precizat Traian Igaş.

El a spus că, în toată această perioadă, Crin Antonescu a reuşit să supere pe mulţi dintre colegii de partid sau de coaliţie.

Potrivit lui Igaş, România trebuie să fie prudentă în ceea ce înseamnă nominalizarea şi învestirea membrilor Guvernului deoarece un Guvern se raportează nu numai la ceea ce se întâmplă în interiorul ţării, ci şi la nivel european.

"E bine să te fereşti de nominalizarea unor oameni care ulterior sunt dovediţi a fi oameni incompatibili cu funcţia pe care o ocupă din cauza furtului intelectual de care am avut parte în actualul Guvern Victor Ponta", a adăugat Igaş.

El a mai spus că cei de la guvernare ar trebui să aibă alte preocupări decât să alimenteze un conflict cu preşedintele României. "Cred că nu de asemnea lucruri avem nevoie în momentul de faţă şi clasa politică care guvernează ar trebui să aibă cu totul alte preocupări şi să nu mai alimenteze un conflict cu preşedintele României", a mai precizat Igaş în legătură cu suspendarea preşedintelui.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că dacă preşedintele Traian Băsescu nu îl va învesti luni pe Puiu Haşotti la Cultură, fără nicio declaraţie despre lucrările acestuia, atunci va cere parlamentarilor PNLdeclanşarea procedurii de suspendare a şefului statului.

"Dacă Băsescu nu semnează, luni, investirea lui Puiu Haşotti, voi cere parlamentarilor PNL iniţierea procedurii de suspendare", a anunţat Antonescu.

Liderul liberal a mai spus că luni, la ora 19.00, preşedintele îl va investi în funcţie pe Puiu Haşotti.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Warning: include(): Failed opening 'sabloane_c/9821dfd6f8b03e82404079d5b589774d48321db4.file.end.tpl.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/r39621bari/public_html/core/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 434