Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 17 Iulie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Traian Igaş: Suspendarea preşedintelui, frământare mai veche a lui Antonescu

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 22 Iunie, 2012 | Nr. accesari stire 12264 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Traian Igaş: Suspendarea preşedintelui, frământare mai veche a lui Antonescu

Vicepreşedintele demisionar al PDL Traian Igaş a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că suspendarea preşedintelui este o frământare mai veche a lui Crin Antonescu, care nu va fi niciodată şef de stat, iar cei care guvernează ar trebui să aibă alte preocupări decât un conflict cu Traian Băsescu.

"Este o mai veche frământare a domnului Crin Antonescu în ceea ce priveşte suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, dar, indiferent de ceea ce vor decide cei din USL, un lucru este clar şi anume că Crin Antonescu nu va fi niciodată preşedintele României şi acest lucru se discută din ce în ce mai mult şi în interiorul PNL şi în interiorul PSD", a precizat Traian Igaş.

El a spus că, în toată această perioadă, Crin Antonescu a reuşit să supere pe mulţi dintre colegii de partid sau de coaliţie.

Potrivit lui Igaş, România trebuie să fie prudentă în ceea ce înseamnă nominalizarea şi învestirea membrilor Guvernului deoarece un Guvern se raportează nu numai la ceea ce se întâmplă în interiorul ţării, ci şi la nivel european.

"E bine să te fereşti de nominalizarea unor oameni care ulterior sunt dovediţi a fi oameni incompatibili cu funcţia pe care o ocupă din cauza furtului intelectual de care am avut parte în actualul Guvern Victor Ponta", a adăugat Igaş.

El a mai spus că cei de la guvernare ar trebui să aibă alte preocupări decât să alimenteze un conflict cu preşedintele României. "Cred că nu de asemnea lucruri avem nevoie în momentul de faţă şi clasa politică care guvernează ar trebui să aibă cu totul alte preocupări şi să nu mai alimenteze un conflict cu preşedintele României", a mai precizat Igaş în legătură cu suspendarea preşedintelui.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că dacă preşedintele Traian Băsescu nu îl va învesti luni pe Puiu Haşotti la Cultură, fără nicio declaraţie despre lucrările acestuia, atunci va cere parlamentarilor PNLdeclanşarea procedurii de suspendare a şefului statului.

"Dacă Băsescu nu semnează, luni, investirea lui Puiu Haşotti, voi cere parlamentarilor PNL iniţierea procedurii de suspendare", a anunţat Antonescu.

Liderul liberal a mai spus că luni, la ora 19.00, preşedintele îl va investi în funcţie pe Puiu Haşotti.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
ACUMA LA TV 14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa