Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 16 Octombrie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

PDL Arad : Nereguli Electorale Târnova

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Duminica, 24 Iunie, 2012 | Nr. accesari stire 1006 ori | Comentarii stire 0 comentarii

PDL Arad : Nereguli Electorale Târnova

Se simte disperarea candidatului  Farcasiu la turul de scrutin reluat din cauza fraudei descoperite de Biroul Electoral Central.  La scurt timp de la deschiderea urnelor,  au inceput sa apara nereguli si presiuni exercitate de catre tabara primarului inca in functie.

 Spre exemplu, la Agrisu Mare a fost depistata o masina suspecta, argintie, care facea raiduri prin localitate, intr-un presupus turism electoral.

Conform surselor, masina ii apartine unui anumit domn B.F. De asemenea, la Draut, unul dintre votanti a fost deposedat de dreptul de a vota printr-o metoda specifica lui Farcasiu: postasul i-a confiscat pur si simplu actul de identitate.  Cazul este in atentia Politiei si speram ca se va elucida in timp util, astfel ca persoana in cauza sa poata sa isi exercite votul.

Tot la capitolul presiuni electorale exercitate de acelasi candidat Farcasiu poate fi trecuta si eliminarea din sectia de votare Draut a reprezentantei Uniunii Ucrainienilor probabil pentru ca " masina de vot" a candidatului Farcasiu sa poata functiona. Ulterior, realizand ca se comite o ilegalitate, presedintele sectiei de votare a chemat-o pe reprezentanta ucrainienilor in sectia de votare.

Situatia creata la Draut trebuia gestionata exclusiv de presedintele sectiei de votare care in mod abuziv, impreuna cu ceilalti membri ai sectiei de votare, au  luat o decizie neconforma cu legea. Oamenii primarului, prezenti in numar mare in jurul sectiei de votare,  lucru de asemenea ilegal  au huiduit-o pe reprezentanta Uniunii Ucrainienilor, desi aceasta incerca sa respecte legea si sa isi indeplineasca atributiuniile pentru care a fost delegata in sectie: derularea corecta a alegerilor.

PDL Aradshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
ACUMA LA TV 21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa