Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 18 Aprilie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Eusebiu Pistru, către USL: “Lăsaţi scandalul şi aduceţi bani în Arad, aşa cum am făcut şi noi!”

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 17 Iulie, 2012 | Nr. accesari stire 7785 ori | Comentarii stire 4 comentarii

Eusebiu Pistru, către USL: “Lăsaţi scandalul şi aduceţi bani în Arad, aşa cum am făcut şi noi!”

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Eusebiu Pistru, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, precizează faptul că USL Arad vorbeşte în necunoştinţă de cauză despre lucrările de infrastructură din vestul ţării. Eusebiu Pistru s-a referit în primul rând la autostrada Arad-Nădlac, criticată de USL.

„Arădenii constată acum, la venirea la putere a USL, că importante proiecte de infrastructură sunt blocate sub diferite pretexte, banii fiind probabil dirijaţi spre alte zone ale ţării, aşa cum au procedat PSD şi PNL în mod tradiţional. Aţi văzut că nu se mai lucrează defel la pasajele de trecere a căii ferate pe centura Aradului, autostrada Arad-Timişoara nu se mai finalizează, autostrada Arad-Nădlac este blocată. Ca oamenii să nu se alarmeze, sunt invocate motive neverosimile. În realitate nu este vorba de niciun fel de ilegalităţi pe aceste şantiere, doar de faptul că ne-am dorit şi ne dorim în continuare ca Aradul să beneficieze de lucrări de bună calitate, realizate într-un timp rezonabil. USL transformă un litigiu intern între două companii ce lucrează pe autostrada Arad-Nădlac într-un motiv de scandal internaţional, căutând astfel să îşi justifice propria incapacitate. Eu le zic celor de la USL: lăsaţi scandalul şi aduceţi bani în Arad, aşa cum am făcut şi noi!

Norocul Aradului a fost, în ultimii ani, că am avut reprezentanţi buni în Guvern, care au văzut interesele acestui oraş şi au adus sume consistente în dezvoltarea infrastructurii locale. Vedem acum că PSD şi PNL nu sunt în stare să continue ce am început noi. Atitudinea celor de la USL Arad porneşte din frustrare şi neputinţă; ei sunt într-o situaţie ingrată, pentru că şefii lor de la Bucureşti nu dau doi bani pe ei, nici pe organizaţiile lor judeţene şi au început în forţă să pună piedici Aradului”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Eusebiu Pistru.

  Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad a mai precizat că doreşte să le amintească celor de la USL că Ministerul Transporturilor a adus peste 1 miliard de euro în infrastructura judeţului Arad în ultimii trei ani şi jumătate. „Noi am muncit pentru Arad, nu am povestit despre Arad, ceea ce le recomand şi celor de la USL, pentru binele arădenilor”, a declarat Eusebiu Pistru.



share - facebook    share - twitter
costin a postat: Marti, 17 Iulie, 2012, 18:02 urmatorul comentariu:
Dragilor (aradeanule si domnule Pistru presupun), si eu am citit acest articol in Gandul, intr-adevar par cifre umflate dar aceste costuri le-am avut! Aici avem un alt articol din Realitatea: http://www.realitatea.net/incredibil-un-kilometru-de-autostrada-in-romania-poate-sa-coste-si-3-5-milioane-de-euro_932504.html in care ne spune si de ce au scazut costurile autostrazilor: pentru ca UE e cu ochii pe noi! Oare de ce bulgarii au reusit sa termine autostrada inainte de termen iar la noi totul se prelungeste cu ani buni? Va spun eu de ce: pentru ca la inceput s-au facut niste calcule pe sume abominabile pentru ca mai apoi sa se stanga lantul si sa nu le mai convina celor implicati...iar acum o dam pe de-o parte si pe de alta. Dupa cum vad in Gandul, declaratia ii apartine unui oficial bulgar care ar trebui sa fie corectat dar oare cine risca sa zica ceva?:)))
aradean a postat: Marti, 17 Iulie, 2012, 17:51 urmatorul comentariu:
Iti multumesc domnule draga pentru raspuns, ma bucur sa am onoarea unui raspuns de la CNADNR. Cu aceasta ocazie iti recomand calduros sa ii dai in judecata pe cei de la Gandul si toate publicatiile straine care \"mintesc\" sau macar sa vad putin scandal pentru dezinformare si incercare de uzurpare a puterii... Ceea ce fac eu este doar o exprimare de parere la un continut politic al unei declaratii disperate iar toti jurnalistii par a fi adevarati teroristi (tinand cont ca toate televiziunile sunt acum impotriva). Va doresc bafta la atragerea investitorilor (care nu s-a mai facut de o buna perioada de timp si nu doar de 1 luna) si multa dorinta de a face bine (nu doar de a umili omul de rand care a ramas cu cheltuieli neplatite din timpul iernii). O zi mai buna ca si oricare alta sa aveti in continuare! Semnat un apolitic obiectiv
CNADNR a postat: Marti, 17 Iulie, 2012, 16:47 urmatorul comentariu:
D-le draga, daca nu stii ,in Romania au fost introduse standarde de cost pentru km de autostrada. Iar pentru autostrada Arad-Nadlac ,costul pentru un km (de autostrada) este de 4,8milioane euro. Si te rog pe viitor cand mai scri asemenea mesaje sa te interesezi si sa dai informatii corecte si nu minciuni. Multumesc
aradean a postat: Marti, 17 Iulie, 2012, 16:32 urmatorul comentariu:
oare nu ii este rusine domnului astuia sa abereze in asemenea hal? nu isi mai ia drepturile si e suparat? ia sa vedem cat costa in Romania 1 km de autostrada in comparatie cu alte tari europene: \"în Austria şi Grecia costul unui km de autostradă este de 10 milioane de euro per km, în Ungaria de 11 milioane, în Germania şi Cehia - 19 milioane, în România - 27 milioane de euro, în timp ce în Bulgaria autostrada Tracia costă doar 2,2 milioane de euro pe kilometru\" http://www.gandul.info/financiar/imagini-cu-cea-mai-ieftina-autostrada-din-ue-inaugurata-inainte-de-termen-soferii-romani-asteptati-s-o-incerce-video-9869740?utm_source=Gandul&utm_medium=Click+Bula&utm_campaign=Bula+Gandul
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
ACUMA LA TV 11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta