Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 20 Octombrie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

PSD Arad : Autostrada şi pasajele, în Buget

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 31 Ianuarie, 2013 | Nr. accesari stire 533 ori | Comentarii stire 0 comentarii

PSD Arad : Autostrada şi pasajele, în Buget

Parlamentul dezbate zilele acestea proiectul de Buget propus de Guvernul USL. Deputatul USL Arad, Flavius Măduţa, apreciază că arădenii vor fi mulţumiţi de priorităţile stabilite la capitolul investiţii. „La sfârşitul anului trecut, atât eu cât şi colegul meu Dorel Căprar, am avut mai multe discuţii cu primul ministru Victor Ponta cu privire la finalizarea celor două pasaje de pe centura Aradului, din Micălaca şi Grădişte. Primul ministru a promis la Arad că lucrările vor fi cuprinse în Buget şi acum sunt în măsură să anunţ că finalizarea investiţiei este cuprinsă în Buget. Respectăm astfel o promisiune electorală importantă şi le facem dreptate arădenilor. Reamintesc faptul că finanţarea pentru cele două pasaje a fost tăiată de două ori, de către guvernele PDL conduse de Emil Boc şi de Mihai Răzvan Ungureanu” a spus deputatul Flavius Măduţa.

             Proiectele pentru infrastructură cu susţinere bugetară completează o serie de măsuri cu caracter social aflate în programul electoral al USL Arad. „Reîntregirea salariilor bugetarilor şi indexarea pensiilor sunt alte obiective pentru care ne-am angajat răspunderea în faţa arădenilor. Mă bucur că am îndeplinit foarte repede aceste promisiuni” a concluzionat deputatul Flavius Măduţa.

            Un alt proiect foarte important este autostrada Nădlac – Arad – Bucureşti. „Autostrada de pe culoarul IV pan-european este prioritatea Guvernului pentru domeniul infrastructură. În Buget sunt prevăzute sume importante pentru finalizarea tronsonului Nădlac – Arad. Se va relua licitaţia pentru o porţiune din această autostradă, după ce lucrările au fost oprite pentru grave probleme de corupţie. Pentru arădeni este important şi faptul că se va lucra pe tronsonul Timişoara – Lugoj – Deva, care va scoate traficul greu şi traficul internaţional de pe Valea Mureşului. Este o veste foarte bună pentru cetăţenii din colegiul pe care îl reprezint” a declarat deputatul Dorel Căprar. Tot pentru culoarul IV pan-european sunt prevăzute în Buget investiţii importante pentru linia de cale ferată Curtici – Simeria, care va permite trenurilor să ruleze cu viteză mai mare.

            Ca proiecte noi, CNADNR a prevăzut pentru anul 2013 studii de fezabilitate pentru centura de ocolire a localităţilor Şimand şi Zimandul Nou aflate pe DN 79, Arad – Oradea. „Drumul Arad – Oradea va fi gândit ca drum expres. În acest sens, vor începe construcţia unor şosele de centură pentru ocolirea localităţilor străbătute de acest drum important. În perspectivă, trebuie să gândim şi o centură de ocolire pentru Chişineu-Criş. Vom fluidiza astfel traficul şi vom rezolva o problemă pe care o au aceste localităţi” a precizat Dorel Căprar. Lucrări de reabilitare sunt prevăzute pentru DN 79 (Arad – Oradea), DN 76 (Hălmagiu – Vârfurile) şi DN 7.

Biroul de presă al PSDshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
ACUMA LA TV 06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa