Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 16 Octombrie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Ovidiu Moşneag, consilier municipal PDL : Interesele financiare ale USL sunt mai mari decât interesul faţă de cei 580 de copii de la Şcoala Generală „Mihai Eminescu”

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 31 Ianuarie, 2013 | Nr. accesari stire 534 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Ovidiu Moşneag, consilier municipal PDL : Interesele financiare ale USL sunt mai mari decât interesul faţă de cei 580 de copii de la Şcoala Generală „Mihai Eminescu”

Consilierul municipal Ovidiu Moşneag este îngrijorat de turnura pe care a luat-o situaţia de la Şcoala Generală nr. 1 „Mihai Eminescu”. „Observ cu îngrijorare că reprezentanţii USL încearcă să transfere problema Şcolii Generale «Mihai Eminescu» din zona civică şi administrativă înspre zona politică. Acest subiect e politizat inclusiv de Prefectură şi de Inspectoratul Şcolar. Ultima ieşire mediatică, a domnului Lupaş, e chiar ciudată, pentru că acum şase luni, acelaşi consilier Marin Lupaş a votat «pentru», la Hotărârea CLM de relocare a Şcolii Generale «Mihai Eminescu» în spaţiul de pe strada Mărăşeşti. Hotărârea la care fac referire este cea cu numărul 147, din 13 iulie 2012”, a declarat Ovidiu Moşneag.

Ovidiu Moşneag demontează afirmaţiile lui Marin Lupaş, care afirma că situaţia trebuia rezolvată deja, din moment ce Şcoala „Mihai Eminescu” are statut de chiriaş încă din 2006. „Administraţia locală a încercat de atunci să rezolve problema, a căutat soluţii. Dar, oportunitatea ca această şcoală să se mute într-un spaţiu adecvat a apărut doar după ce sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră a devenit vacant. Ce nu înţeleg e schimbarea bruscă a atitudinii consilierilor USL, inclusiv a domnului Marin Lupaş, cu privire la această problemă. Dumnealui invocă anumite interese economice, dar situaţia arată că USL are anumite interese economice, de aici şi presiunea pe care o exercită pentru ca Şcoala «Mihai Eminescu» să NU se mute într-o clădire care corespunde cerinţelor unei unităţi de învăţământ. Sunt,  pentru domnul Lupaş şi pentru colegii săi, interesele economice- finaciare mai importante decât soarta a 580 de copii? La această întrebare, consilierii USL trebuie să răspundă în faţa cetăţenilor”, a mai declarat Ovidiu Moşneag.

Biroul de presă al PDLshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
ACUMA LA TV 21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa