Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 17 Iulie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

PDL Arad : Domnul Ghilinţă face din nou declaraţii în necunoştinţă de cauză

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 07 Februarie, 2013 | Nr. accesari stire 490 ori | Comentarii stire 0 comentarii

PDL Arad : Domnul Ghilinţă face din nou declaraţii în necunoştinţă de cauză

PDL Arad constată din nou că pregătirea administrativă a consilierului local Gheorghe Ghilinţă este precară. „Domnul Ghilinţă face din nou declaraţii în necunoştinţă de cauză. Oameni ca primarul Capitalei, Sorin Oprescu, primarul Sibiului, Klaus Johannis, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, afirmă public că Ordonanţa Guvernului îi obligă la indexarea taxelor cu rata inflaţiei. Practic, USL, Uniune din care face parte şi domnul Ghilinţă, a impus mărirea taxelor”, a declarat consilierul municipal Florin Mariş.

Ieşirea mediatică a consilierului local USL intră în contradicţie chiar şi cu Bugetul de Stat pe 2013. În acest act normativ este subliniat clar că una dintre excepţiile prin care administraţiile locale nu sunt obligate la indexarea taxelor şi impozitelor este să nu aibă înregistrate în evidenţele fiscale locale, la data de 31 decembrie 2012, arierate.

Gheorghe Ghilinţă face parte din USL, unde demagogia este sarcină de partid. Parlamentarii USL s-au lăudat că au adus bani pentru Arad, că astfel se vor continua lucrările la tronsonul de autostradă Nădlac-Arad. Nimic mai fals, banii sunt de la Uniunea Europeană, iar un minim de cunoştinţe administrative ne arată că lucrările de anvergură, deja începute, sunt cuprinse de fiecare dată în Bugetul de stat pentru continuarea lucrărilor. Nu e meritul parlamentarilor USL, ci e o normalitate. Anormal era dacă aceşti parlamentari s-ar fi opus finanţării autostrăzii.

De asemenea, consilierul Florin Mariş consideră că „primarul Aradului se bucură de o atenţie deosebită din partea lui Gheorghe Ghilinţă în ultima jumătate de an. Probabil că această atenţie se datorează faptului că Gheorghe Falcă a învins-o pe Lia Ardelean la alegerile locale, iar relaţia politică a domnului Ghilinţă cu Lia Ardelean este de notorietate”.

***

„Ordonanţa nu ne permite să decidem noi, ci obligă cel puţin la indexarea taxelor cu rata inflaţiei. Bucureştiul este tratat de legiuitor unitar. 3 sectoare au datorii, 3 nu au datorii, dar taxele trebuie să crească peste tot. Eu vă spun din cele declarate. Nu Oprescu şi nu CGMB măresc taxele. Legea ne spune asta” – Sorin Oprescu, primarul Capitalei.

Biroul de presă al PDLshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
ACUMA LA TV 14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Warning: include(): Failed opening 'sabloane_c/9821dfd6f8b03e82404079d5b589774d48321db4.file.end.tpl.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/r39621bari/public_html/core/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 434