Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Elena Udrea afirmă că nu şi-a pus problema să intre în Fundaţia "Mişcarea Populară"

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 26 Martie, 2013 | Nr. accesari stire 1028 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Elena Udrea afirmă că nu şi-a pus problema să intre în Fundaţia

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni seară, că este membu de partid şi nu şi-a pus problema să intre în Fundaţia "Mişcarea Populară". Ea a arătat că sunt mulţi oameni în partid îngrijoraţi că PDL rămâne în afara unui proiect de dreapta şi înţeleg nevoia de a fi rămas în parteneriat cu Traian Băsescu.

"Eu sunt membu de partid şi nu mi-am pus problema să intru în Fundaţia «Mişcarea Populară»", a spus Elena Udrea la Realitatea TV, întrebată dacă va intra în "Mişcarea Populară".

Ea a arătat că nu ştia despre intenţia unor consilieri prezidenţiali de a face Fundaţia "Mişcarea Populară", dar că, până acum, a primit zeci de mesaje de îngrijorare de la oameni din partid că PDL rămâne în afara oricărui proiect puternic de centru-dreapta din România.

"Chiar dacă aceasta e o fundaţie, nu e un proiect politic, însă oamenii văd semnalul acesta (...), este o mare îngrijorare la oamenii din partid care înţeleg nevoia de a fi rămas în parteneriat cu Traian Băsescu, faţă de faptul că s-a lansat această fundaţie", a precizat Udrea.

Ea a mai arătat că a avut o discuţie la telefon duminică cu Traian Băsescu în care i-a explicat ce contesta la alegerile din PDL.

Elena Udrea a reiterat faptul că nu va intra în conducerea PDL, dar va rămâne în partid şi alături de Traian Băsescu.

Consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu a anunţat, luni, într-o postare pe blog, că a decis, împreună cu "colegii" săi, să iniţieze procedurile pentru înfiinţarea Fundaţiei "Mişcarea Populară", menţionând că "noua formă de expresie" îşi propune să promoveze valorile de centru-dreapta.

"Astăzi am decis, împreună cu colegii mei, să iniţiem procedurile pentru înfiinţarea Fundaţiei «Mişcarea Populară». Ştiu că acest subiect va capta atenţia presei româneşti şi a opiniei publice deopotrivă - semn că noua noastră formă de expresie, care îşi propune să promoveze valorile de centru-dreapta, este aşteptată atât ca nouă platformă socio politică, dar şi un real catalizator pentru implicarea societăţii româneşti în elaborarea şi implementarea deciziilor majore care ne privesc", scrie Diaconescu.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
ACUMA LA TV 20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa