Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Traian Igaş, senator PDL : “Ponta, tot mai departe de agenda cetățeanului”

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 27 Martie, 2013 | Nr. accesari stire 578 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Traian Igaş, senator PDL : “Ponta, tot mai departe de agenda cetățeanului”

Astăzi, în sfârșit, avem parte de o abordare realistă din partea PNL. Realistă pentru că lideri ai PNL recunosc adevărul în fața românilor, iar primul pas în îndreptarea greșelii este recunoașterea ei. Liderii PNL recunosc încet încet că nu au soluții pentru a crea prosperitatea promisă în campania electorală și ne transmit că s-ar putea să fie cu mult mai rău decât în plina criză economică gestionată cu prudență de cabinetul Emil Boc.

De la prudența democrat-liberală, în 2013 s-a trecut la înfumurarea social-liberală. Ce ne-a adus prudența? Stabilitate și posibilitatea de a păstra un mediu economic funcțional, și astfel venituri la bugetul de stat pentru investiții și crearea de noi locuri de muncă. În viziunea democrat-liberală statul a colectat impozite și taxe pentru a da înapoi cetățeanului prin investiții și noi locuri de muncă pe când în guvernarea socialistă statul ia și mai mult de la cetățenii plătitori de taxe și impozite, dar nu mai dă înapoi, ba mai mult, vedem că s-ar putea să nu le mai poată da nici salarii și nici pensii. Unde se duc banii luați din buzunarul românilor sub formă de noi taxe și impozite? Unde se duc banii luați agricultorilor? Unde se duc banii tăiați de la investiții? Unde se duc banii luați de la societăți pe care le împovărează cu noi taxe?

Acestea sunt problemele reale ale României, nu cele pe care le promovează Victor Ponta care are două preocupări majore: apărarea propriilor miniștri cu probleme legate de moralitate și destructurarea PDL. Îi atrag atenția domnului Victor Ponta, care a abandonat demult agenda cetățeanului, că fiecare pasăre pe limba ei piere.

Pe de o parte avem un premier rupt de realitate, iar pe de altă parte avem un președinte de Consiliu Județean în persoana lui Sorin Frunzăverde care simte realitatea la nivelul cetățeanului de rând și care trage un semnal de alarmă. Rămâne de văzut ce va asculta Victor Ponta pe mai departe, realitatea din România sau sfaturile omului care l-a adus în politică, Adrian Năstase.

Constantin Traian Igaș

Senator PDLshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
ACUMA LA TV 19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa