Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Ilie Cheşa, PSD Arad : "Nu permitem ca administraţia Falcă să îşi bată joc de cetăţeni şi de investiţii de milioane de euro! "

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 02 Aprilie, 2013 | Nr. accesari stire 693 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Ilie Cheşa, PSD Arad :

Arădenii din cartierul Gai, în special de pe strada Hatman Arbore, se confruntă cu probleme grave din cauza sistemului de canalizare. După ploile din ultimele zile, mai multe gospodării au fost inundate. „Sunt grădini şi curţi inundate, dar apa a intrat şi în case! Unii arădeni sunt pe bună dreptate disperaţi: au parchetul umflat, pereţii casei sunt umezi, situaţia este destul de gravă. Apa provine de la canalizarea menajeră, care nu face faţă. Este inacceptabil faptul că aceşti arădeni sunt abandonaţi de toată lumea! Ei au primit sprijin din partea pompierilor şi jandarmilor, dar trebuie să eliminăm cauza, nu efectele problemelor cu care se confruntă! Am stat de vorbă cu unii cetăţenii afectaţi, care au sunat la Primărie. Cetăţenii susţin că li s-a răspuns de la Primărie că lucrările nu au fost încă recepţionate şi că au fost direcţionaţi către firma care a executat lucrarea. Dacă este aşa – şi eu cred ce îmi spun oamenii – este efectiv o nesimţire! Şi astăzi se află pe pagina de internet a Primăriei un comunicat de presă din aprilie 2011 în care se anunţă preluarea investiţiei de la constructor! Cred că Primăria trebuie să ofere un răspuns serios şi soluţii pentru oamenii din Gai, care au de suferit din cauza unor greşeli grosolane. Fuga de responsabilitate nu este o soluţie în acest caz” a spus Ilie Cheşa, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale PSD Arad.

            În opinia PSD Arad, explicaţiile furnizate pe surse unor jurnalişti nu pot fi acceptate ca serioase. „Am citit în mass-media că Gheorghe Falcă dă vina pe unii cetăţeni, care s-ar fi branşat cu canalizare pluvială în canalizarea menajeră. Dacă este aşa, oare cine trebuie să supravegheze ilegalităţile pe care le comit unii? Cine trebuie să supravegheze siguranţa şi funcţionalitate sistemului? Nu autorităţile locale care au tăiat panglica la inaugurare şi au anunţat că au rezolvat problema canalizării în Gai? Mai ales că aceste probleme nu sunt noi, apar la fiecare ploaie serioasă! Cerem public explicaţii primarului Falcă, mai ales că este vorba despre o investiţie de zeci de milioane de euro! Vom ridica această problemă şi la următoarea şedinţă a Consiliului Local. Nu permitem ca administraţia Falcă să îşi bată joc de cetăţeni şi de investiţii de milioane de euro!” a spus Ilie Cheşa.

Biroul de presă al PSDshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
ACUMA LA TV 20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa