Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Gheorghe Falcă: „PSD uită că s-au adus 40 de milioane de euro şi s-au făcut 80 de kilometri de canalizare”

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 02 Aprilie, 2013 | Nr. accesari stire 666 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Gheorghe Falcă: „PSD uită că s-au adus 40 de milioane de euro şi s-au făcut 80 de kilometri de canalizare”

Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, este contrariat de faptul că PSD politizează până şi inundaţiile. „Se pare că reprezentanţii USL uită că pe vremea în care municipiul era condus de Dorel Popa, Rodica Borza şi Dorel Căprar, la cea mai mică ploaie nu se putea merge nici pe stradă, nici pe trotuar. Atunci, nu era nesimţire pentru Dorel Popa sau pentru consilierul său de taină Flavius Ghender?”, afirmă primarul Gheorghe Falcă, acesta subliniind că „în prezent avem 80 de kilometri de canalizare menajeră şi 160 de kilometri de canalizare pluvială. Lucrări în valoare de 40 de milioane de euro, bani care au venit gratis la Arad”.

Edilul prezintă şi motivul pentru care în unele zone canalizarea menajeră a cedat: „Avem 80 de kilometri de canalizare menajeră, cu sute de cămine de acces, iar principala cauză este că unii cetăţeni au racordat scurgerile pluviale în canalizarea menajeră, fapt interzis de lege. Din cauza acestora suferă acum şi alţi cetăţeni, de aceea a ieşit apa în unele curţi şi în faţa caselor. Nu e vina Primăriei că unii nu respectă legea, aşa cum sunt îndemnaţi inclusiv de PSD, un partid obişnuit cu nerespectarea legii”. Primarul Aradului îi îndeamnă pe reprezentanţii social-democraţilor să se consulte cu un inginer de specialitate, înainte de a face afirmaţii în presă. „Trebuiau să întrebe un inginer de specialitate. Nu vi se pare ilogic ca în urma ploilor să deverseze canalizarea menajeră, nu cea pluvială? E clar că pluvialul a fost racordat în canalul menajer, în unele locuri, fapt care a dus la suprasolicitarea reţelei de canalizare menajeră”, a completat Gheorghe Falcă.

În schimb, primarul consideră că USL, în frunte cu deputaţii Căprar şi Măduţa trebuie să le explice oamenilor de ce nu se continuă lucrările la cele două pasaje şi, mai ales, de ce alte străzi, precum Constituţiei sau Calea 6 Vânători, ce fac parte din cele 27 de străzi aflate în custodia Guvernului, stau nereparate, de asemenea cu lucrările oprite. „Sunt preocupări mult mai importante în Arad, de care ar trebui să se ocupe cei doi deputaţi. Încă aşteptăm ca guvernanţii să-şi îndrepte privirile spe Arad şi să sprijine lucrările de infrastructură, precum finalizarea celor două pasaje sau modernizarea celor 27 de străzi”, a completat primarul Gheorghe Falcă.

Biroul de presă al PDLshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
ACUMA LA TV 19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa