Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Punct de vedere al primarului Gheorghe Falcă faţă de declaraţia PSD-buget

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 04 Aprilie, 2013 | Nr. accesari stire 613 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Punct de vedere al primarului Gheorghe Falcă faţă de declaraţia PSD-buget

Urmare a anunțului făcut președintele organizației municipale a Partidului Social Democrat  care a transmis public faptul că reprezentanții PSD în Consiliul local al municipiului Arad nu vor vota Bugetul pentru anul 2013, primarul municipiului Arad, dl.Gheorghe Falcă face următoarele precizări :

« Proiectul de Buget al Municipiului Arad este pe ordinea de zi a ședinței CLM de luni, 8 aprilie. Conform legii, în acest moment sunt în desfășurare ședințele comisiilor de specialitate, acesta fiind cadrul în care consilierii locali își exprimă pozițiile față de proiectele de pe ordinea de zi.

Prin declarațiile de astăzi referitoare la Bugetul Municipiului Arad dl.deputat Măduța, care deja s-a făcut de râs cu afirmațiile că a adus banii pentru continuarea lucărilor de la pasajele de pe centura Aradului, a arătat încă o dată că nu se pricepe la bugete.

Faptul că el și Victor Ponta au majorat taxele locale cu 16% și au pus noi impozite peste țară demonstrează că au creat probleme mari în economie. Acum dorința exprimată de reprezentanții PSD este ca municipalitatea din Arad să dea bani să cumpere imobile care stau nefolosite, când de fapt trebuie să continuăm să investim în infrastructură. Dl.Măduța crede că Primăria Arad se poate comporta cum s-a comportat el în vamă.  Știm foarte bine că avem străzi care necesită modernizare iar pentru asta am și accesat oportunitățile programului național PNDI pentru 27 de străzi din muncipiu. Aradul a câștigat aceste lucrări dar totul a fost blocat de dl.Măduța și dl.Căprar, care confirmă că au luptat împotriva proiectului, adică împotriva arădenilor.

În aceste condiții, dl.Măduța ar trebui să le răspundă arădenilor la câteva întrebări importante :

De ce arădenii nu au primit banii pentru reabilitarea termică a blocurilor și pentru reabilitarea rețelelor de termoficare?

De ce școlile arădene nu au nici o investiție guvernamentală ?

De ce nu încep lucrările de intubare la Canalul Mureșel, care continuă să fie o sursă de poluare și disconfort pentru arădeni ?

Declarațiile că nu vor vota bugetul înainte de încheierea dezbaterii din comisiile CLM arată că acești oameni nu au nici o preocupare față de interesul cetățenilor. Așa cum au blocat deja multe alte investiții, urmăresc de fapt să blocheze Aradul. » 

Biroul de presă al primăriei Aradshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
ACUMA LA TV 18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa