Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Traian Igaş: Principiul de guvernare al USL este “luna şi birul”

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 08 Aprilie, 2013 | Nr. accesari stire 628 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Traian Igaş: Principiul de guvernare al USL este “luna şi birul”

Guvernul Victor Ponta nu mai reacţionează la majoritatea care a adus USL la guvernare, cetăţenii, ci la majoritatea PSD sau PNL. Păcat că aceste majorităţi au interese “înalte”, nicidecum „populare”, aşa cum obişnuiau să aibă în campania electorală.

Vedem că pe măsură ce se adună lunile de guvernare socialistă se adună şi numărul de noi biruri asupra populaţiei. Principiul de guvernare al USL este “luna şi birul”. Guvernanţii au început anul cu mărirea taxelor şi impozitelor cu 16%, au continuat cu creşterile de preţuri la alimentele de bază şi carburanţi, cu birurile pe agricultori, cu halucinanta nouă taxă auto. Au încheiat luna martie cu o nouă taxă, coplata la externarea din spitale, încă aproximativ 10 lei de la fiecare român internat.

Premierul împătură din vorbe economia la televizor astfel încât să pară că USL face treabă, nu ca guvernarea anterioară, care nu a ştiut să comunice populaţiei. Guvernarea democrat-liberală nu a ştiut să comunice pentru că nu avea timp de discuţii interminabile la televizor, guvernarea democrat-liberală muncea în tranşee pentru că a avut curajul să înceapă să modernizeze România. Acum vine USL şi trânteşte cu locurile de muncă fără nici un regret, deşi promitea 1 milion de noi locuri de muncă prin noiembrie-decembrie 2012. Guvernul USL a respectat această promisiune electorală faţă de 3 miniştri, 14 consilieri de stat, surplusul de aproape 50% de secretari de stat şi aparatele proprii, toate fiind funcţii nou create, adică noi locuri de muncă, la nivel înalt, aşa cum ne-au obişnuit.

Dacă de la planul economic, trâmbiţat în campanie cu măriri de salarii şi scăderi de taxe şi impozite, au făcut rabat 100%, de la cel politic nu se abat deloc şi îl urmează cu sârguinţă, trecând peste atenţionările europene, peste scandalurile de plagiat ale premierului, de incompatibilităţi ale miniştrilor şi parlamentarilor, de corupţie.

Trag un semnal de alarmă acum la 11 luni de guvernare social-liberală pentru că românii trebuie să ştie că au în fruntea ţării cel mai numeros guvern de după revoluţie, un guvern care pe cât e de mare pe atât e de neperformant. Fac un apel la cetăţeni să îşi amintească gogoşile vândute de USL în campanie pentru a avea o explicaţie vis-a-vis de scăderea nivelul de trai.

Constantin Traian Igaş

Senator PDLshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
ACUMA LA TV 18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa