Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 17 Octombrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Marin Lupaş: „Dorel Căprar şi Flavius Măduţa au arătat răutatea care îl caracterizează pe Gheorghe Falcă”

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 21 Mai, 2013 | Nr. accesari stire 592 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Marin Lupaş: „Dorel Căprar şi Flavius Măduţa au arătat răutatea care îl caracterizează pe Gheorghe Falcă”

   Gheorghe Falcă şi aghiotanţii lui continuă să mintă cu seninătate în problema cabinetelor pentru parlamentarii USL.  Mai mult, cei din PDL au tupeul de a vorbi în timp ce parlamentarii lor  îşi desfăşoară activitatea în vechile sedii. “Arădenii cunosc faptul că încă din iarnă primarul Gheorghe Falcă refuză cu obstinaţie să permită includerea pe ordinea de zi a şedinţelor Consiliului Local a  proiectului de hotărâre privind atribuirea sediilor pentru cabinetele parlamentarilor USL. În luna ianuarie a refuzat chiar şi propunerea aparatului Primăriei de a introduce pe ordinea de zi un astfel de proiect de hotărâre, aşa cum s-a făcut de fiecare dată după alegerile parlamentare. Este o mare minciună faptul că noi, consilierii USL, blocăm atribuirea sediilor pentru cabinete mai ales că cei din PDL ştiu foarte bine că parlamentarii lor stau în continuare în vechile sedii în baza unor contracte valabile doar până la sfârşitul mandatului trecut. În ciuda simpatiilor declarate pentru valorile “de dreapta”, primarul Gheorghe Falcă vrea să demonstreze arădenilor că nu-i pasă de nimic, de nicio lege, de nicio obligaţie legală a sa, atunci când vine vorba să încurce activitatea adversarilor politici”, declară consilierul municipal USL, Marin Lupaş.

      Marin Lupaş mai arată că deputaţii Dorel Căprar şi Flavius Măduţa au dorit doar să atragă atenţia asupra problemei atitudinii primarului Falcă în privinţa cabinetelor parlamentare. „Ei au vrut să arate că pe Gheorghe Falcă îl caracterizează două lucruri: răutatea şi faptul că de obicei nu spune adevărul, însuşiri care ies la suprafaţă cum nu se poate mai bine în acest caz. Din poziţia mea de secretar executiv al PSD Arad pot spune că cei doi deputaţi şi-au amenajat spaţii pentru audienţe la sediul PSD încă din prima săptămână de mandat şi se întâlnesc acolo în fiecare săptămână cu zeci de oameni care vin la ei cu diferite probleme, având audienţe în cel puţin două zile din săptămână. Amenajarea unor sedii propice pentru cabinetele parlamentare ar fi un semn de respect faţă de cetăţeni, dar se pare că primarul Falcă crede că numai arădenii care calcă pragul parlamentarilor PDL trebuie să să fie primiţi în condiţii potrivite. Discuţiile dintre cei doi parlamentari şi cetăţenii care vin la ei pot avea loc foarte bine şi la sediul PSD, însă activitatea de partid este diferită de cea parlamentară şi de aceea este bine ca ele să se desfăşoare în spaţii diferite”, a mai arătat Marin Lupaş. 

Biroul de presă al PSDshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa