Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 19 Aprilie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Oprirea lucrărilor la autostradă este emblema proastei guvernări PDL

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 08 August, 2013 | Nr. accesari stire 1014 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Oprirea lucrărilor la autostradă este emblema proastei guvernări PDL

PSD Arad condamnă declaraţiile inexacte ale preşedintelui Traian Băsescu, legate de autostrada Nădlac – Arad.

„Este regretabil faptul că preşedintele României încearcă să politizeze problema autostrăzii. Este bine ştiut că motivul opririi lucrărilor pe tronsonul 1 este frauda, tolerată de guvernarea PDL. Politicienii pe care Traian Băsescu îi laudă necontenit, Emil Boc în calitate de prim-ministru şi Anca Boagiu în calitate de ministru, au acceptat şi finanţat frauda din partea constructorului, până la intervenţia instituţiilor europene şi a DNA. Poate că Traian Băsescu ar fi trebuit să vină atunci, nu acum, pe traseul autostrăzii şi să tragă semnale de alarmă. Este curios cum guvernarea PDL a plătit constructorului aproximativ 6 milioane de euro, în în timp ce lucrările stagnau. Din cauza acestei pasivităţi, fondurile europene pentru transporturi au fost blocate. Însă anul trecut, cam pe vremea aceasta, când constructorii au treabă, Traian Băsescu se ascundea de cei 7,4 milioane de români care i-au cerut prin votul dat la referendum să plece acasă! Este regretabil că pentru PDL şi Traian Băsescu autostrada a reprezentat fie o sursă de câştig pentru clientela politică, fie un subiect de propagandă politică ieftină, nu un obiectiv serios. În programul de guvernare USL, autostrada Nădlac – Bucureşti este cel mai important proiect de infrastructură. Au fost deblocate fondurile europene pentru finanţarea infrastructurii rutiere, a fost reluată licitaţia pentru tronsonul 1 de autostradă Nădlac – Arad şi vom avea curând, după parcurgerea etapelor legale, un constructor care va finaliza autostrada. Pentru celălalt tronson, vorbim despre intrarea în insolvenţă a unei mari firme austriece, situaţie care nu are nicio legătură cu Guvernul Ponta. La finalul mandatului Guvernului Ponta, vom putea trage o linie, cetăţenii vor judeca dacă a reuşit performanţe mai bune sau mai slabe decât guvernările precedente în ceea ce priveşte construcţia de autostrăzi” a spus deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta