Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Noua Republică protestează împotriva ideii ca educația sexuală OBLIGATORIE să înceapă la clasa primară

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 24 Octombrie, 2013 | Nr. accesari stire 647 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Noua Republică protestează împotriva ideii ca educația sexuală OBLIGATORIE să înceapă la clasa primară

Socialiștii din Parlamentul European - adică prietenii lui Ponta & co - propun încă o trăsnaie: operațiile de schimbare de sex trebuie asigurate din bani publici. E vorba despre Raportul privind „sănătatea sexuală și reproductivă și drepturile aferente” (2013/2040 (INI)), autoare Edite Estrela (grupul Socialist). Noua Republică a protestat împotriva acestui abuz, ca și împotriva ideii că educația sexuală OBLIGATORIE să înceapă la clasa primară. Am văzut băieței fericiți la șapte-opt ani și atunci când nu fuseseră inițiați în tehnica utilizării prezervativelor. Ne repugnă plăcerea pe care socialiștii și-o rezervă mereu, aceea de-a tropăi în sufletele familiilor noastre cu toate fantasmele și obsesiile lor. Ne repugnă ideea că uriașele diferențe culturale dintre țările membre UE trebuie anulate și pasteurizate prin legi artificiale și absolut deplasate. Estrela, go home!


Partidul Noua Republică, în acord cu Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR) din Parlamentul European, își declară dezacordul față de Raportul inițiat de europarlamentarul socialist Edite Estrela, privind Sănătatea Sexuală și Reproductivă și drepturile aferente, ce va fi votat astăzi, 22 octombrie 2013, la Strasbourg. Această rezoluție, neobligatorie din punct de vedere juridic, încalcă Tratatul UE și nu poate fi folosită pentru a introduce dreptul la avort sau împotriva punerii în aplicare depline a inițiativei cetățenești europene One of Us, ECI(2012)000005, inițiativă pe care partidul nostru o susține. Niciun tratat internațional obligatoriu din punct de vedere juridic, nici Convenția europeană a drepturilor omului, nici dreptul cutumiar internațional nu pot fi invocate pentru a stabili sau recunoaște un astfel de drept. Toate instituțiile, organismele și agențiile UE trebuie să rămână neutre în ceea ce privește problema avortului, întrucât aceasta este o problemă ce cade sub incidența legislației din statele membre. Curtea de Justiție a Uniunii Europene confirmă (C-34/10) că orice ovul uman fecundat reprezintă un embrion uman care trebuie protejat. Declarația ONU privind drepturile copilului prevede că copilul are dreptul la protecție juridică înainte și după naștere. Uniunea nu ar trebui să sprijine nicio autoritate sau organizație care promovează, sprijină sau participă la gestionarea oricărei acțiuni care implică avortul. Dreptul fundamental la obiecția pe motive de conștiință, împreună cu responsabilitatea statului de a garanta că pacienții pot avea acces la îngrijire medicală, în special în cazurile de urgență prenatală și asistență medicală maternală, trebuie menținut. Nicio persoană, spital sau instituție nu poate face obiectul presiunilor, nu poate fi considerată responsabilă sau discriminată în vreun fel pentru că refuză să efectueze, să accepte efectuarea în incinta sa sau să asiste la practici care ar putea provoca moartea unui embrion uman. Totodată, acest raport neagă dreptul statelor naționale, implicit al României, de a-și rezerva dreptul de a decide în acest domeniu, ținând cont de faptul că acesta este un drept exclusiv al statelor membre, implicit al țării noastre, iar cei care votează în favoarea acestui raport votează împotriva interesului naţional. Noua Republică va monitoriza activ procesul de vot din Parlamentul European și va publica lista europarlamentarilor români care votează împotriva interesului național al României.
Noua Republică îşi exprimă dezacordul faţă de Raportul Estrela Partidul Noua Republică, în acord cu Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR) din Parlamentul European, își declară dezacordul față de Raportul inițiat de europarlamentarul socialist Edite Estrela, privind Sănătatea Sexuală și Reproductivă și drepturile aferente, ce va fi votat astăzi, 22 octombrie 2013, la Strasbourg. Această rezoluție, neobligatorie din punct de vedere juridic, încalcă Tratatul UE și nu poate fi folosită pentru a introduce dreptul la avort sau împotriva punerii în aplicare depline a inițiativei cetățenești europene One of Us, ECI(2012)000005, inițiativă pe care partidul nostru o susține. Niciun tratat internațional obligatoriu din punct de vedere juridic, nici Convenția europeană a drepturilor omului, nici dreptul cutumiar internațional nu pot fi invocate pentru a stabili sau recunoaște un astfel de drept. Toate instituțiile, organismele și agențiile UE trebuie să rămână neutre în ceea ce privește problema avortului, întrucât aceasta este o problemă ce cade sub incidența legislației din statele membre. Curtea de Justiție a Uniunii Europene confirmă (C-34/10) că orice ovul uman fecundat reprezintă un embrion uman care trebuie protejat. Declarația ONU privind drepturile copilului prevede că copilul are dreptul la protecție juridică înainte și după naștere. Uniunea nu ar trebui să sprijine nicio autoritate sau organizație care promovează, sprijină sau participă la gestionarea oricărei acțiuni care implică avortul. Dreptul fundamental la obiecția pe motive de conștiință, împreună cu responsabilitatea statului de a garanta că pacienții pot avea acces la îngrijire medicală, în special în cazurile de urgență prenatală și asistență medicală maternală, trebuie menținut. Nicio persoană, spital sau instituție nu poate face obiectul presiunilor, nu poate fi considerată responsabilă sau discriminată în vreun fel pentru că refuză să efectueze, să accepte efectuarea în incinta sa sau să asiste la practici care ar putea provoca moartea unui embrion uman. Totodată, acest raport neagă dreptul statelor naționale, implicit al României, de a-și rezerva dreptul de a decide în acest domeniu, ținând cont de faptul că acesta este un drept exclusiv al statelor membre, implicit al țării noastre, iar cei care votează în favoarea acestui raport votează împotriva interesului naţional. Noua Republică va monitoriza activ procesul de vot din Parlamentul European și va publica lista europarlamentarilor români care votează împotriva interesului național al României.

 Biroul de presă al partidului Noua Republicăshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
ACUMA LA TV 19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa