Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Gheorghe Falcă, ales preşedinte al PDL Arad

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Sambata, 26 Octombrie, 2013 | Nr. accesari stire 609 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Gheorghe Falcă, ales preşedinte al PDL Arad

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, este noul preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL, câştigând la 56 de voturi distanţă faţă de contracandidatul său, Nicolae Ioţcu, preşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

La Consiliul de coordonare judeţean al PDL Arad au fost prezenţi peste 650 de delegaţi, care au votat noua conducere, pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene candidând primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, şi preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu.

În urma alegerilor, Falcă a obţinut 351 de voturi, în timp ce Ioţcu a obţinut 295, iar 14 voturi au fost declarate nule.

În discursul său de dinaintea votului, Falcă a spus că a venit la Consiliul de corordonare judeţean ”nu cu gândul la o zi a succesului", pentru că "e o zi a durerii", întrucât nu s-ar putea bucura de o eventuală victorie pentru că în ultima vreme nu a existat unitate în filiala judeţeană.

El a reluat şi de această dată ideea că dreapta românescă trebuie să se unească.

Falcă a vorbit şi despre "performanţele" lui Gheorghe Seculici la conducerea organizaţiei şi a spus că acesta nu se poate retrage discret din conducerea judeţeană, propunând audienţei să accepte organizarea "unui eveniment mare" la Sala Polivalentă, delegaţii aplaudând îndelung pentru susţinerea iniţiativei.

Şi după aflarea rezultatului votului, Falcă a spus că nu poate vorbi "nici de o victorie, nici de un succes", el felicindu-l pe Ioţcu "pentru dăruire".

"Cei care au lucrat lângă mine, în comparaţie cu alţii, au avut ocazia să crească, să ocupe funcţii. Important e ca pe parcusul vieţii politice să nu vă trădaţi cetăţenii şi caracterul", a spus noul lider PDL Arad.

Falcă a încheiat cu un mesaj către delegaţi: "Aici vreau să ajungem împreună: O echipă în jurul PDL Arad pentru România".

El le-a declarat, ulterior, jurnaliştilor că i-ar plăcea să fie candidatul dreptei la alegerile prezidenţiale.

La rândul său, fostul preşedinte judeţean, Gheorghe Seculici, şi-a ţinut ultimul discurs în această calitate, vorbind despre cei 15 ani în care s-a aflat la conducerea PDL Arad.

La prezentarea rezultatelor votului, Seculici le-a cerut celor prezenţi să ”mediteze” asupra mesajului său: ”Suntem puternici pentru că suntem în echipă şi suntem uniţi. Va trebui să rămânem uniţi”.

Atât Seculici, cât şi Vasile Blaga au spus că alegerile au fost corecte.

După ce i-a felicitat pe Falcă şi Ioţcu, Blaga i-a transmis noului lider PDL Arad ”să uite orice dispută care a fost în organizaţie”.

Preşedintele naţional al PDL i-a mulţumit lui Seculici pentru ”meritul deosebit” în formarea organizaţiei.

”Îi mulţumesc unui prieten, un om deosebit, un om modest, poate prea modest, cu mult bun simţ, poate prea mult bun simţ, care a reuşit să crească în jurul său o echipă formidabilă”, a spus Blaga.

Liderul democrat-liberalilor i-a cerut câştigătorului alegerilor judeţene ”să meargă pe acelaşi drum trasat de Seculici, să ţină unită organizaţia judeţeană şi să aibă grijă de fiecare militant al acesteia”.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
ACUMA LA TV 18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa