Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Dorel Căprar: „Vizita delegaţiei parlamentare suedeze la Bucureşti reconfirmă sprijinul pentru aderarea României la Schengen”

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 29 Octombrie, 2013 | Nr. accesari stire 576 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Dorel Căprar: „Vizita delegaţiei parlamentare suedeze la Bucureşti reconfirmă sprijinul pentru aderarea României la Schengen”

Deputatul PSD Dorel Căprar, membru al al Comisiei speciale comune a camerei Deputaţilor şi Senatului României pentru aderare la spaţiul Schengen, a făcut parte din delegaţia română care a avut o întrevedere oficială la Bucureşti cu un grup parlamentar suedez, condus de doamna Susanne Eberstein, prim-vicepreşedintele Parlamentului de la Stockholm.


„Relaţiile bilaterale dintre România şi Suedia au în acest moment un curs extrem de echilbrat, în condiţiile în care guvernul de la Stockholm sprijină susţinut aderarea ţării noastre la spaţiul Schengen. Mai mult decât atât, rata schimburilor comerciale reciproce a crescut simţitor în acest an, impulsionată şi de înfiinţarea Camerei de Comerţ Româno - Suedeze, ca urmare a vizitei oficiale a şefului diplomaţiei române, Titus Corlăţean. Nu trebuie să uităm faptul că Suedia a deschis în 2007 piaţa muncii pentru cetăţenii români, comunitate care numără în prezent peste 30.000 persoane, bine integrate în sistemul social de muncă din partea estică a peninsulei Scandinave. Întrevederile din aceste zile de la Bucureşti nu au făcut decât să confirme faptul că autorităţile de la Stockholm sprijină cererea legitimă a României de a deveni membră a spaţiului Schengen”, a afirmat deputatul PSD Dorel Căprarshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
ACUMA LA TV 20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa