Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 18 Aprilie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Gheorghe Falcă : "Eu știu ce înseamnă și lupta între Goliat și David, pentru că atunci când am intrat în această dezbatere eram un simplu membru de partid"

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 07 Noiembrie, 2013 | Nr. accesari stire 912 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Gheorghe Falcă :

Președintele PDL Arad, Gheorghe Falcă, înscris în cursa internă din partid pentru desemnarea candidatului la președinția României, a declarat, miercuri, la Alba Iulia, că și-a atins interesul de a genera discuții pe două teme importante - unificarea și aplecarea pe valorile dreptei.

''Eu am decis singur să candidez și această dezbatere nu a fost programată în discuțiile cu mine. Nu sunt eu proiectul gândit, dar am venit cu inima deschisă să pun temele unificării și aplecării pe valorile dreptei în dezbatere. Eu cred că am reușit ca aceste două teme să fie temele prioritare ale dezbaterii și visul meu de a crea în România o societate vie pentru cetățeni, pentru familie se poate atinge îndeplinind cele două condiții. Eu sunt conștient de lupta dintre David și Goliat. Dar eu mi-am atins interesul de a genera discuții pe două teme importante'', a spus Gheorghe Falcă.

Întrebat, cu prilejul prezentării proiectului de țară în fața democrat-liberalilor din Alba, de către fostul secretar de stat din Ministerul Educației Oana Badea dacă atitudinea organizațiilor în care a fost prezent până acum i s-a părut ostilă, Gheorghe Falcă i-a răspuns că nu ar vrea ca aceasta să trăiască ce a trăit el.

''Nu aș vrea să trăiești ce am trăit eu. N-aș vrea să ajungi în poziția în care am ajuns eu în întâlnirile respective. Eu, care cunosc partidul, eu, care cunosc filialele. Pentru că eu știu să fac competiție. Eu știu ce înseamnă și lupta între Goliat și David, pentru că atunci când am intrat în această dezbatere eram un simplu membru de partid. Abia sâmbăta trecută am ajuns președintele organizației județene la Arad. La mine, cariera e cu muncă'', a precizat Falcă.

El a făcut referire la problemele întâmpinate în teritoriu în prezentarea proiectului său. ''Nu a înțeles structura partidului nici atunci, nici acum că nu e nevoie de competiție. Suntem conștienți că nu eu sunt proiectul gândit, dar măcar lăsați ca sălile să primească o astfel de dezbatere. (...). Merg mai departe pentru sală? Merg cu drag. Dar pentru umilința de afară s-ar putea să trebuiască să mă gândesc. Eu nu sunt dintre cei care cer. Nu cer nimic. Am venit să dau'', a afirmat primarul municipiului Arad.

Falcă a criticat și faptul că doar marți, la Târgu Mureș, în al 14-lea județ vizitat, a avut loc prima conferință de presă, iar în Vaslui nu a avut voie să se întâlnească cu un jurnalist.

La rândul său, prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu, înscris și el în cursa internă pentru desemnarea candidatului la prezidențiale, a spus că activitatea sa de câteva luni este integral dedicată partidului.

''Am pus totul deoparte. Activitatea mea de câteva luni de zile de când am intrat în partid este sută la sută dedicată partidului. Rămâne decât să merg la firul ierbii, ceea ce și fac din iunie non-stop, până voi crește această notorietate. Știu, pe unele cercetări, că sunt pe un drum bun și în niciun caz nu mă voi teme că o să fiu cumva iresponsabil cândva. Tot ce-am făcut am făcut chibzuit, cu echilibru, totdeauna, și dacă am intrat în această procedură a partidului am intrat după ce am cântărit foarte bine și numai după ce am făcut odată țara și am discutat cu oameni ca dumneavoastră înainte și am primit un semnal înainte. Nu am făcut-o pur și simplu, nu am făcut-o pentru că asta m-a preocupat. Am făcut-o în bună măsură și pentru că am fost încurajat'', le-a spus Cătălin Predoiu celor peste 300 de democrat-liberali prezenți la dezbaterea de la Alba Iulia.

Prim-vicepreședintele PDL și primarul municipiului Arad și-au prezentat, miercuri seara, proiectul de țară în fața Consiliului de Coordonare Județean, urmând ca sâmbătă să se desfășoare în cele șase județe din Regiunea Centru scrutinul pentru desemnarea candidatului din partea formațiunii la președinția României.



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
ACUMA LA TV 22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta