Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Septembrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Ioan Cristina: Ştie majoritatea din CJA că localităţile Dud şi Tauţ se află în judeţul Arad?

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 07 Noiembrie, 2013 | Nr. accesari stire 643 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Ioan Cristina: Ştie majoritatea din CJA că localităţile Dud şi Tauţ se află în judeţul Arad?

Senatorul Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad, solicită Consiliului Judeţean Arad (CJA) să repare drumul judeţean 708 A Târnova – Dud – Tauţ, care se află într-o stare deplorabilă, cu gropi şi denivelări ce pun în pericol siguranţa traficului.

„Vreau să-i întreb pe consilierii judeţeni care formează majoritatea decizională în CJA, adică pe reprezentanţii MC-L (PDL), PP-DD şi UDMR, dacă ştiu că localităţile Dud şi Tauţ se află în judeţul Arad? Dacă nu ştiu, îi invit să facă o plimbare până la Tauţ, dar cu maşinile personale, să vadă în ce stare se găseşte acel drum, cu denivelări şi gropi de zeci de centimetri. Poate aşa vor conştientiza faptul că localităţile Dud şi Tauţ se află în judeţul Arad iar locuitorii de acolo au şi ei dreptul la un drum de legătură decent cu restul judeţului”, a declarat senatorul Ioan Cristina.
În plus, senatorul a declarat că în acest caz se poate vorbi chiar de discriminare din partea autorităţilor judeţene, pentru că la Dud se află o comunitate semnificativă de ucraineni. „Acum înţeleg de ce, la un moment dat, ucrainenii de la Dud nu şi-au mai lăsat copiii la şcoală, la Târnova. Probabil că, pe lângă alte motive, a fost şi acesta, al drumului prost, care pune în pericol viaţa celor care circulă pe el. De aceea, solicit administraţiei PDL a judeţului să le asigure şi ucrainenilor din Dud, ca de altfel tuturor cetăţenilor din localitate, o legătură decentă cu centrul de comună, care este la Târnova. PDL ar face bine să nu se folosească de ucraineni numai în campaniile electorale, ci să le asigure condiţii de viaţă decente”, a spus senatorul arădean.

Ioan Cristina a remarcat şi faptul că drumul judeţean 708 A este ceva mai bun pe măsură ce se apropie de Tauţ, unde primarul este de la PDL, spre deosebire de porţiunea care străbate comuna Târnova, unde primarul este de la PNL. „Să fi contat acest lucru atunci când s-au făcut reparaţii la drum? Este o întrebare la care îi invit să răspundă pe reprezentanţii PDL din administraţia judeţeană”, a mai declarat senatorul Ioan Cristina.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
ACUMA LA TV 20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa