Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 16 Octombrie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Dorel Căprar, preşedinte PSD Arad : Bugetul Judeţului Arad trebuie stabilit prin consultări publice atât cu celelalte partide politice cât şi cu societatea civilă

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 23 Ianuarie, 2014 | Nr. accesari stire 565 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Dorel Căprar, preşedinte PSD Arad : Bugetul Judeţului Arad trebuie stabilit prin consultări publice atât cu celelalte partide politice cât şi cu societatea civilă

Campania pe care o vom începe şi care se va numi „Cu mâinile curate” va conţine proiecte concrete de dezvoltare a judeţului Arad şi va scoate la iveală aspecte deficitare şi parazitarea banului public arădean de către clientela baronilor PD-L şi a oligarhiei acestora.

Declaraţie de presă

Analizând comportamentul administrativ al conducerii Consiliului Judeţean Arad şi având în vedere informaţiile pe care le vehiculează la nivel informal, mă simt nevoit să aduc în atenţia opiniei publice aradene o serie de aspecte deosebit de grave care cu siguranţă vor afecta în decursul anului 2014 o parte din primăriile şi instituţiile acestui judeţ.

Mă refer la modul discreţionar în care preşedintele şi conducerea Consiliului Judeţean Arad se pregătesc să distribuie bugetul judeţean, adică banul public,  banii dumneavoastră - ai arădenilor.

Preşedintele PD-L al Consiliului Judeţean Arad crede că primarii PSD şi organizaţia noastră pot fi sensibilizate cu câteva resturi financiare aruncate pentru dezvoltarea localităţilor, după cenzura pe care i-o aplică pe banii consiliului şefii săi ierarhic superiori pe linie de partid.

Domnule preşedinte Ioţcu, vreau să vă informez:

          Guvernul Boc, care a prăduit bugetul României o perioadă foarte lungă de timp, nu mai este !

          Bugetul Judeţului Arad trebuie stabilit prin consultări publice atât cu celelalte partide politice cât şi cu societatea civilă, dacă înţelegeţi această noţiune fundamentală a democraţiei. Nu trebuie să vă comportaţi ca un prim-secretar de partid comunist, ca un activist proletar care execută fără comentarii ordinele venite pe linie de partid.

          În continuare, îi comunica domnului preşedinte Ioţcu proiectele de mare interes pe care organizaţia PSD Arad le susţine, acestea fiind propuse ca urmare a consultărilor cu cetăţenii, reprezentanţii structurilor asociative, societatea civilă şi factorii de decizie administrativă de la nivel local:

-         mutarea maternităţii din actuala locaţie în fostul sediu al evidenţei populaţiei de pe strada Vicenţiu Babeş. Acest lucru se impune deoarece actuala clădire în care funcţionează maternitatea este revendicată iar o parte a fost retrocedată. În aceste condiţii nu se pot efectua reparaţii capitale la clădirea actuală (clădire construită între anii 1890-1910), ceea ce face ca spaţiul în care funcţionează maternitatea să nu mai corespundă cerinţelor medicale.

-         proiectele primăriilor pe care le puteţi găsi  în anexa 1.

Totodată vă aduc la cunoştinţă că astăzi voi avea o şedinţă cu primarii şi grupul consilierilor judeţeni ai PSD pentru a stabili modalitatea prin care vom susţine aceste amendamente la votarea bugetului CJA.

Îl invit  public, pe preşedintele Ioţcu să participe la o întâlnire publică împreună cu noi pentru a da dovadă de transparenţă şi imparţialitate în ceea ce priveşte binele tuturor locuitorilor judeţului Arad. Sper să aprecieze această iniţiativă şi să nu decidă de unul singur sau împreună cu şefii lui de la partid cum vor folosi banii arădenilor în prezentul an bugetar. Nu vrem ca Aradul pară o gubernie sovietică sau o simpla proprietate privată la dispoziţia baronilor şi oligarhilor PD-L.

Îl invit pe preşedinte CJA Nicolae Ioţcu să gândească şi să acţioneze poate  pentru prima dată până acum în interesul locuitorilor judeţului Arad şi nu în favoarea grupurilor de interese economice şi financiare ale PD-L care au căpuşat şi acaparat Aradul şi Consiliul Judeţean.

Dorel- Gheorghe CĂPRAR

Preşedinte PSD Aradshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
ACUMA LA TV 21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa