Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Miercuri, 17 Iulie, 2019
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Mircea Purcaru, preşedinte PC Arad : Arădenii în marea lor majoritate ştiu că Guvernul USL nu poate repara într-o zi ce a stricat Guvernul Boc si PD-L-ul în 8 ani

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 23 Ianuarie, 2014 | Nr. accesari stire 518 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Mircea Purcaru, preşedinte PC Arad : Arădenii în marea lor majoritate ştiu că Guvernul USL nu poate repara într-o zi ce a stricat Guvernul Boc si PD-L-ul în 8 ani

S-a impus o practică la conducerea PD-L  Arad, în a critica Guvernul USL.

Cei ce conduc PD-L Arad, ştiu că foarte multă lume, scârbită chiar de guvernarea PD-L, nu este la curent cu multe din măsurile de redresare luate de Guvern în România.

Şi  atunci, după  clasicul model, ei operează cu dezinformare şi minciună. PD-L nu pridideşte în a acuza guvernul că nu dă bani pentru Arad,nespunând cât a furat administraţia locală prin investiţiile prost executate la sume nejustificate, pe timpul guvernăriilor  BOC. Toate acestea vor ieşi la lumină odată cu încheierea mandatului lui Traian Băsescu şi atunci va afla întreg Aradul de ce sume s-a beneficiat  şi cat dintre ele au fost cheltuite nesăbuit şi în buzunarele cui au ajuns aceste fonduri?

Arădenii în marea lor majoritate ştiu că Guvernul USL nu poate repara într-o zi ce a stricat Guvernul Boc si PD-L-ul în 8 ani. Ca să fim corecţi menţionăm unele din multe alte realizări.

1.       Producţia agricolă foarte bună şi reducerea TVA la panificaţie au dus inflaţia la 1,55% în decembrie 2013 (cât era pe timpul guvernării BOC?!). Acest 1,55% la inflaţie este nivelul minim al ultimilor 24 ani, inflaţia încadrându-se la limita inferioară a intervalului ţintit de BNR pentru anul trecut. Asta a dus simţitor la creşterea nivelului de trăi. Sărbătorile de iarnă din decembrie 2013, au dus la un consum record pentru o lună, retailerii supermarketurilor şi comercianţii încasând, numai în decembrie peste 1,4 miliarde Euro.

2.      Consumul este un indicator al stării economice şi al nivelului de a trăi din orice ţară iar România este într-un flux ascendant şi la acest capitol.

3.      Numărul tranzacţiilor imobiliare a crescut anul trecut cu circa 8% la 432.000 iar valoarea impozitului încasat de stat pe veniturile din tranzacţiile de proprietăţi a urcat tot cu 8%, la 493 milioane lei, potrivit datelor notarilor publici.

4.      Potrivit INS producţia industrială a crescut în 2013 spre deosebire de anii anteriori.

Creşterea absorţiei fondurilor europene de la 8% în timpul guvernării Boc la 33.6% în timpul guvernării USL din sumele alocate României 2007 – 2013.

MIRCEA PURCARU

Preşedinte PC Aradshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MIERCURI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Pe Baricadă
  12:00 Ghilea Show
ACUMA LA TV 14:00 Deşteptarea României
  16:00 Conferinţa de presă
  17:00 Retro Zone cu Alexandru Chiriţă
  19:00 Vinovaţii fără vină cu Daniel Julean
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Retro Zone
  05:00 Vitralii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa