Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 17 Octombrie, 2021
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Eusebiu Pistru : Victor Ponta se laudă cu ce îl obligă legea să facă

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 16 Septembrie, 2014 | Nr. accesari stire 595 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Eusebiu Pistru : Victor Ponta se laudă cu ce îl obligă legea să facă

Deputatul Alianţei Creştin Liberale Eusebiu Pistru critică perseverenţa Guvernului Ponta în aruncarea pe piaţă a „baloanelor de săpun” strict electorale, dând dovadă de „un cinism fără margini”.

„În încercarea de a minţi electoratul, actualul premier apelează din ce în ce mai des la nişte pomeni electorale, ale căror costuri românii le vor plăti cu vârf şi îndesat după alegerile prezidenţiale. Actualul premier, Victor Viorel Ponta, escamotează toate cifrele oficiale furnizate de către institutele europene, care arată clar că economia României nu este capabilă să susţină măsuri gen scăderea CAS şi minte cu neruşinare, refuznd să recunoască faptul că România este în recesiune”, spune Eusebiu Pistru.

Deputatul ACL este surprins de tupeul cu care Guvernul îşi arogă merite în privinţa indexării pensiilor de la 1 ianuarie, când, de fapt, nu face decât să respecte legea, care prevede în mod expres acest lucru.

„Ponta speră ca pe baza unor promisiuni mincinoase să fie ales preşedinte, pentru ca după aceea să-şi justifice nerespectarea promisiunilor prin faptul că el nu mai este premier şi ca preşedinte nu poate face nimic. El şi miniştrii săi au minţit că arădenii vor putea circula pe pasaje la sfârşitul anului 2014. O minciună, ca şi multe altele. Acum, cu un tupeu nemaiîntâlnit, PSD-iştii se laudă că se indexează pensiile de la 01 ianuarie, de parcă nu ar fi obligaţia lor, în conformitate cu legea, să facă acest lucru. Nu spun, însă, de unde vor lua banii pentru aceasta, din moment ce în trimestrul doi România a fost campioană la concedieri, şomajul crescând cu 3,1%, iar dacă locurile de muncă se împuţinează se vor colecta şi mai puţini bani pentru bugetele sociale. Pentru a mai fura nişte voturi, Victor Viorel Ponta şi PSD sunt în stare să se laude că datorită lor vom avea o toamnă lungă şi frumoasă”, mai spune Eusebiu Pistru.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa