Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 10 Aprilie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Campanie umanitară la Nădlac

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 13 Februarie, 2012 | Nr. accesari stire 1792 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Campanie umanitară la Nădlac

Consilierul Local social-democrat şi preşedinte al organizaţiei PSD Nădlac, JANKO PORUBSKI face apel la cetăţenii din Nădlac ca să nu rămână nepăsători şi indiferenţi faţă de situaţia grea şi disperată în care se află concetăţenii lor din judeţele afectate de intemperii, el iniţiind şi o CAMPANIE UMANITARĂ pentru strângerea de ajutoare.

Zeci de mii de români, în special din judeţele Vrancea, Buzău, Ialomiţa, Brăila şi Călăraşi, sunt izolaţi de mai multe zile din cauza viscolului şi a căderilor de zăpadă, aceştia au nevoie de ajutorul nostru pentru că nu mai au mâncare, pâine, alimente de bază, medicamente şi apă, spunea JANKO PORUBSKI.

Persoanele şi locuitorii din oraşul Nădlac care pot şi vor să contribuie la ajutorarea acestor oameni, necăjiţi şi loviţi de soartă, cu alimente greu perisabile pot face zilnic donaţii pe care să le depună la Bulevard Cafe. Alimentele de bază care pot fi aduse sunt: mălai, faină, zahăr, orez, paste făinoase, conserve de carne, conserve de peşte, apă.

Ajutoarele pe care d-voastră doriţi să le daţi celor năpăstuiţi de furia naturii pot fi aduse zilnic, de luni până joi, în intervalul orelor 08.00 -18.00 la Bulevard Cafe, strada Victoriei nr. 42.

JANKO PORUBSKI pune la dispoziţia persoanelor interesate să ajute cu bani sau alimente şi un număr de telefon: 0727-970.240 unde se pot solicita şi informaţii suplimentare.

Pot fi aduse alimente neperisabile, mai ales alimente de bază, apă şi bani cu care noi vom cumpăra alimente, apă, pături, medicamente şi produse de igienă necesare persoanelor sinistrate, pe care să le ducem în judeţele lovite de furia naturii şi la oamenii care au mare nevoie de ele. De asemenea, vom colecta şi haine, însă cu rugămintea de a fi în stare bună.

Partener media în această campanie umanitară este postul de radio, Radio Nadlac online!

Vă mulţumim anticipat pentru ajutorul pe care îl acordaţi zecilor de mii de români din judeţele Vrancea, Buzău, Ialomiţa, Brăila şi Călăraşi care nu au ce mânca, nu au medicamente şi nu au lemne cu ce face focul, spune în final social-democratul JANKO PORUBSKI!

Gheorghe Suciushare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa