Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 31 Martie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Cine se "joacă" cu buteliile de gaz şi vieţile oamenilor ?

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 13 Februarie, 2012 | Nr. accesari stire 1957 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Cine se

Da, chiar aşa! Cine îşi permite să vândă către populaţie butelii de aragaz defecte şi care pun în pericol vieţile oamenilor şi casele acestora??? Cine altul decât cei care trebuie să verifice buteliile înainte de încărcare şi să le încarce numai pe cele care corespund calităţii, precum şi cei care îi conduc pe aceştia.

Dar, din păcate nu este aşa! Şi o spun pentru că personal, într-o lună (din decembrie 2011 şi până în ianuarie 2012) am cumpărat din oraşul Nădlac două butelii pline cu gaz, una galbenă şi una gri defecte, care scăpau gazul pe la robinet. Vă daţi seama ce catastrofă se putea întâmpla cu ele şi cu casa mea din această cauză? Astăzi puteam să fiu în „rai” atât eu cât şi soţia mea datorită nepăsării şi a incompetenţei celor care încarcă buteliile şi ni le „pasează” nouă ca bune!

Am şi martori care ştiu despre aceste butelii defecte, le-au văzut şi le-au schimbat, martori care sunt chiar cei care le comercializează şi care chiar au afirmat că nu sunt singurele butelii ale mele cu defecţiuni la robinetul de gaz. În urmă cu vreo trei luni am mai avut tot o butelie defectă care nu se golea, probabil tot din cauza robinetului, însă pe aceea nu au vrut să mi-o schimbe aşa că am rămas cu banii daţi pe incompetenţa şi nepăsarea unora. Aici nu mai poate fi vorba despre o greşeală ci de un „act iresponsabil”, fiindcă cu gazul nu greşeşti decât o dată, a doua oară nu mai ai ocazia!

Şi atunci m-am întrebat: oare chiar nimeni nu verifică pe cei care sunt atât de incompetenţi şi se joacă cu viaţa noastră? Oare managerul centrului de umplere a buteliilor nu trece pe la firmele care comercializează aceste butelii pentru ca măcar să-i întrebe dacă sunt probleme cu siguranţa cetăţenilor care utilizează aceste butelii? Oare acest mod de umplere a buteliilor şi de „joacă” cu viaţa noastră este un mijloc de a ne face mai puţini utilizatori de gaz pensionari? Oare ………şi putem să punem câte întrebări vrem că noi tot nu putem rezolva problema datorită celor care nu îşi fac datoria!!!

După mine, acel director de la Centrul de umplere al buteliilor ar trebui demis imediat, sau chiar el să-şi de-a demisia pentru că pune în mare pericol viaţa oamenilor şi agoniseala lor de o viaţă! Vă mai spun că la ultima butelie defectă la robinet pe care am înapoiat-o celui care descărca maşina cu butelii, în prezenţa vânzătorului, acesta a desfăcut un robinet de la o altă butelie goală şi a înlocuit-o, pe stradă, la butelia mea! Oare acest mod de rezolvare a defecţiunii este sigură? Am eu siguranţa cu nu voi avea probleme iar atunci când voi schimba butelia aceea şi o voi conecta la aragaz? Eu spun că NU! Şi atunci ce să fac???

Deja, vă spun sincer că mi-e frică să mai folosesc buteliile cu gaz şi nici nu mai am încredere în buteliile de gaz comercializate în oraşul Nădlac deoarece cineva aşteaptă să se întâmple o catastrofă pentru a se lua măsurile necesare! Ce spuneţi domnule director, e bine aşa??? Trei butelii defecte în patru luni nu credeţi că e foarte mult şi inadmisibil??? Asta înseamnă, după d-voastră, produse europene vândute populaţiei??? Cred că vă înşelaţi aşa că mai bine plecaţi şi lăsaţi pe alţii pe care îi interesează viaţa şi sărăcia noastră, atâta cât e aceasta!!! E cea mai bună soluţie înainte de a avea loc o catastrofă în lanţ!

Gheorghe  Suciu   share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
ACUMA LA TV 18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa