Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 10 Aprilie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Ionel Ciupe, consilier municipal PNL : “Pădurea Ceala este cel mai important brand ecologic al Aradului şi are nevoie de o lege specială!”

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 10 Aprilie, 2012 | Nr. accesari stire 9246 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Ionel Ciupe, consilier municipal PNL : “Pădurea Ceala este cel mai important brand ecologic al Aradului şi are nevoie de o lege specială!”

Subiect de ceartă între ONG-urile şi asociaţiile cu caracter civic din Arad, Pădurea Ceala nu trece prin cele mai fericite momente ale existenţei sale, în pofida trâmbiţatelor, prin mass-media, acţiuni de (re)împădurire şi curăţenie.

Consilierul local PNL Ionel Ciupe vorbeşte despre aceasta “ca şi cum ar fi făcute pentru poze de presă şi facebook, doar de dragul – şi, desigur, în interesul electoral – al politicienilor.” Cele 1560 de hectare de pădure naturală reprezentând “Plămânul verde al Aradului” se învecinează, de acum, cu autostrada, “iar acest fapt va declanşa un avânt imobiliar al dezvoltatorilor, la care trebuie să ne aşteptăm în viitorul foarte apropiat. Este nevoie de o lege specială, cel puţin la nivel de Consiliu Local Municipal, care să protejeze aurul verde al oraşului... cel mai important brand ecologic local – pentru a bara, din start, avântul celor ce, din informaţiile noastre, se pregătesc de ‹investiţii›” – a spus vicepreşedintele PNL Arad. Ionel Ciupe nu a omis să amendeze, încă o dată, “alianţa ipocrită”dintre PD-L şi PER, obscura grupare condusă de Doru Orban.

S-au văzut şi, din păcate, o să se vadă mult timp de acum în colo, efectele dezastruoase din punct de vedere ecologic ale acţiunilor – aşa că nu pot să nu atrag atenţia asupra ipocriziei care stă la baza acestei alianţe” – a mai spus liberalul.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
ACUMA LA TV 09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa