Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 29 Martie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Deputatul Ciprian Luca a votat astăzi, alături de 186 de colegi ai săi, pentru modificarea legii referendumului

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 26 Iunie, 2012 | Nr. accesari stire 7902 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Deputatul Ciprian Luca a votat astăzi, alături de 186 de colegi ai săi, pentru modificarea legii referendumului

Potrivit modificărilor aduse în textul de lege, demiterea preşedintelui este aprobată dacă în urma desfăşurării referendumului propunerea a întrunit «majoritatea voturilor valabil exprimate ».

“Modificările aduse Legii referendumului nu vizează exclusiv situația președintelui Traian Băsescu, însă în mod cert, are o influență majoră asupra sorții politice a actualului șef al statului. Traian Băsescu a încercat prin toate mijloacele posibile să își întindă “tentaculele” în toate direcțiile, în toate sistemele, încât să aibă totul sub control. El a reușit să fie la comanda abuzurilor comise prin “locotenențiisăi. A  venit însă timpul ca fiecare să își facă treaba în funcție de specialitatea sa. Situația la care s-a ajuns depășește orice limită a imaginației. Nu este posibil ca oameni ai legii, fie ei procurori sau “unși” ai lui Băsescu, să pună la îndoială diagnosticele unor medici și să pună sub acuzare specialiști pentru că și-au respectat jurământul și au încercat să salveze viața unui om. Indiferent dacă vorbim despre un om al străzii sau despre un fost premier, afirmă deputatul Ciprian Luca.

Demnitarul arădean susține că în contextul celor întâmplate nu ar fi ieșit din comun ca Laura Codruța Kovesi, Monica Macovei sau chiar Elena Udrea să ceară chirurgilor să le lase pe ele să opereze, că doar sunt specialiste în toate domeniile.


“E inadmisibilă o asemenea situație. Modul dictatorial în care Băsescu și clanul său au ajuns să coordoneze instituțiile statului a depășit orice limită. Fiecare specialist trebuie să își cunoască și mai ales să își respecte limitele impuse de competența profesiei și a funcției pe care o ocupă. Faptul că cineva se află în “clanul lui Băsescu” nu conferă astfel de drepturi. Având în vedere situația pe care o trăim cu toții, apreciez decizia colegilor mei din Camera Deputaților care au votat pentru modificarea legii referendumului, modificare care îl face în sfârșit pe Traian Băsescu să conștientizeze că nu este Atotputernic!” a conchis deputatul Ciprian Luca.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
ACUMA LA TV 23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa