Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 31 Martie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Noile proiecte ale Asociaţei EDUCATIO

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 03 August, 2012 | Nr. accesari stire 18779 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Noile proiecte ale Asociaţei EDUCATIO

Asociația EDUCATIO a primit recent aprobarea pentru a derula în perioada următoare două proiecte noi. Acestea au  fost prezentate joi, 2 august, în sala mică de conferințe a Consiliului Județean Arad, de președintele Asociaţiei EDUCATIO, Paul Albu, și Casandra Boldor, vicepreședinte.

Primul dintre ele, intitulat „Susţinerea utilizării TIC pentru ASOCIAŢIA EDUCATIO”, este finanţat de către Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, în calitate de Organism Intermediar, în numele şi pentru Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitvităţii Economice”.

Valoarea totală a proiectului este de 123.924,36 lei, din care 92.377,05 lei reprezintă suma nerambursabilă din fonduri publice. Perioada de implementare a proiectului este de 3 luni şi reprezintă intervalul de timp în care beneficiarul trebuie să finalizeze toate activităţile proiectului, iar durata contractului rămâne în vigoare timp de 5 ani de la data închiderii oficiale a POS CCE.

Cel de-al doilea proiect, cu numele de „Rainbow”, a fost căştigat pe o linie de finanţare europeană prin Programul Tineret în Acţiune. Proiectul are o durată de implementare de 6 luni, timp în care cei 4 voluntari străini se vor ocupa în special de activităţi educative nonformale cu copii de la Centrul „Curcubeul”. De asemenea, se vor implica și în alte inițiative din comunitatea locală, atât în cadrul Centrului Județean de Voluntariat Arad, cât și ale partenerilor Asociației Educatio. Aceștia provin din spațiul european, prin intermediul unor ONG-uri care au semnat un acord de parteneriat pentru acest proiect. Voluntarii vor fi din următoarele țări: Portugalia, Letonia, Suedia, Germania. Valoarea totală a proiectului este de 24.728,85 euro.

„Aceste proiecte au fost câștigate datorită efortului depus de Asociația Educatio și colaboratorilor săi. Sperăm într-o bună derulare a acestora”, a declarat Paul Albu, președintele Asociației Educatio.



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
ACUMA LA TV 20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa