Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 10 Aprilie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Asociaţia Amvest : Aradul pune în mișcare toată România!

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 20 August, 2012 | Nr. accesari stire 6745 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Asociaţia Amvest : Aradul pune în mișcare toată România!

Ne întrebăm de multe ori ce putem face pentru a adopta un stil de viață cât mai sănătos. Trăim vremuri în care sănătatea noastră nu acordăm foarte multă valoare sănătății și ăsta este unul dintre motivele pentru care dorim să punem în mișcare România!

De foarte multe ori nu prețuim cu adevărat resursele pe care le avem în jurul nostru.

Nemișcăm a apărut din pasiunea noastră pentru sport și mai ales pentru alergat! Simpli, amatori și cu poftă de viață!  Vrem să alergăm împreună! Și pentru asta avem nevoie de tine. Dacă ești din Arad, Cluj Napoca, Brasov, Alba Iulia, Sibiu, Oradea, Timisoara, Bucuresti, Iasi, Suceava, Constanta... urmărește evenimentele din orașul tău și prinde grupul din urmă!

Alergatul este varianta cea mai ieftină și la îndemană, ai nevoie doar de o oră liberă, o pereche de pantofi sport și cât mai multă poftă de viață. Ne dorim crearea unui stil de viață cât mai sănătos și mai ales dorim să aducem spiritul comunitar cât mai aproape de oameni.

Urmărește evenimentele din orașul tău și înscrie-te! Vom anunța din timp traseul și data când alergăm împreună. 10 orașe, zeci de oameni care aleargă împreună în același timp! Hai să mișcăm România! Din septembrie 2012 ne mișcăm împreună!

Pe lângă sesiunile de alergat, se vor organiza frecvent tot felul de evenimente care au legătură cu sportul, evenimente precum drumeții, competiții sportive, drumeții pe bicicletă, etc.

"Mă bucur că oamenii conștientizează cât de importantă este mișcarea pentru organism și mai ales că doresc să facă ceva în acest sens. Este un proiect de suflet, unul în care am încredere și sunt convins că reușim să mișcăm România într-un sens bun. Așteptăm iubitorii de mișcare să participe la evenimentele pe care le vom organiza în cele zece orașe din România, este posibil să mărim lista orașelor, în funcție de interesul oamenilor." - spune Daniel Mitre, inițiatorul proiectului.

Arădenii sunt așteptați la un prim eveniment sub egida "Ne Mișcăm", sâmbătă 25 august 2012, se organizează o drumeție pe biciclete. Traseul este unul provocator, Arad-Battonya și retur. Persoanele interesate trebuie să aibie în vedere faptul că au nevoie de cartea de identitate pentru a putea trece granița în Ungaria, o bicicletă rezistentă, vestă reflectorizantă, manta de ploaie (dacă e cazul) și multă voie bună. Întâlnirea cu participanții va avea loc la ora 08.00 pe platoul din fața Primăriei Arad. Informații suplimentare pe www.nemișcăm.roshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
ACUMA LA TV 09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa