Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 04 Aprilie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Asociaţia Aradul Prosperă : Proiectele COURSERA şi TED

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 03 Septembrie, 2012 | Nr. accesari stire 1144 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Asociaţia Aradul Prosperă : Proiectele COURSERA şi TED

Asociaţia Aradul Prosperă prezintă Proiecte pentru Arad și arădeni, joi, 06.09.2012, la orele 19:00, în Sala Mare a Consiliului Județean Arad din Strada Corneliu Coposu, Nr.22. Este al doilea eveniment organizat de noi pentru arădeni.

Asociaţia Aradul Prosperă vă prezintă proiectele COURSERA (proiectul oferă gratuit peste 100 din cele mai bune cursuri de la cele mai bune 16 universităţi din lume, precum Standford și Princeton), TED (proiect prin care sunt împartăşite idei şi proiecte de succes) şi Cunoaşterea Aradului. Scopul acestor prezentări este acordarea sprijinului în ideea creșterii competivității și eficienței firmelor dumneavoastră. Pentru mai multe detalii vă invităm să accesaţi site-ul www.aradulprospera.org.  

Invitat special al evenimentului este Ing. Dan Marius, Director General Calitop, care va prezenta două Proiecte, LEAN 6 SIGMA şi PERFORM, proiecte cofinanţate din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investeşte în oameni” şi oferite gratuit firmelor pentru creșterea productivității acestora. Pentru a afla mai multe detalii despre Calitop și cele două proiecte înainte de eveniment, vă invităm să accesaţi site-urile: www.lean-sigma.ro, www.performanta.eu și www.calitop.ro. De asemenea puteți solicita broșurile celor două proiecte, la contactul de mai jos.

           

            La eveniment vor participa de asemenea şi organizaţii non profit cu care lucrăm, de exemplu AIESEC Arad, ELSA Arad, Rotaract District 2241, Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România – Filiala Arad precum şi altele.

Dorim să invităm pe această cale toate organizaţiile, persoanele şi firmele care vor să lupte împreună cu noi pentru prosperarea atât a Municipiului Arad, a Judeţului Arad, dar şi a lor personală.

            Cei interesaţi pot solicita o invitaţie contactându-ne până în data de 04.09.2012, ora 16:00 pe e-mailul secretariat@aradulprospera.org sau la telefon 0740 661 661, persoană de contact Daniela Neață.

Cu deosebită stimă,

Preşedinte Mihai Oprişa

Asociaţia Aradul Prosperă


Alte informaţii

            Asociaţia „Aradul Prosperă” îşi propune să coaguleze ideile și energiile cetăţenilor interesaţi de oraşul lor prin creearea unui centru de dezvoltare de proiecte în cadrul căruia profesioniști susțin cu experiența lor proiecte de afaceri, sociale și culturale, menite să contribuie la prosperitatea materială și spirituală a comunității noastre.

            Asociaţia Aradul Prosperă lucrează pentru prosperarea Aradului, prin formarea de lideri şi prin proiecte pentru mediul economic şi socio-cultural arădean. Dezvoltăm 17 departamente: 5 cele recente: Resurse Umane, Sport, Social, Voluntariat şi Tineret. Cele iniţiale, 12 la număr: Artă, Comunicare, Economie, Educație, Infrastructură, Justiție, Marketing, Media, Mediu, Medical, Știință, Științe politice, pentru că orice proiect are nevoie de a îmbina munca oamenilor din diverse sfere profesionale, pentru a fi produs după anumite standarde, în mod legal, pentru a fi pe gustul potenţialilor consumatori şi pentru a putea ajunge la toţi aceştia, fie că e vorba de un produse sau servicii, de natură economică, socială sau culturală.

Proiectele pe care le-am făcut între timp au fost să promovarea evenimentelor pentru arădeni, primele echipe de mentorat, un site enciclopedic al arădenilor - www.aradulprospera.org/wiki - unde oricine poate contribui cu informații.

 

Am informat peste 5.000 de arădeni cu privire la Zilele Aradului, Gala de Operă Open Air şi alte evenimente penru arădeni.

Am făcut primele echipe de mentorat.

Am pornit un site enciclopedic al arădenilor, cu licență Creative Commons, unde oricine poate să vină cu informații și dorim în mod special următoarele:

- să descriem clădirile semnificative din județul Arad, cu istoria lor,

- firmele să pună informații despre ele;

- organizațiile să își scrie obiectivele, valorile, proiectele etc.;

- oamenii importanți ai orașului să aibe fiecare câte o pagină a lor.

 share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
ACUMA LA TV 13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa