Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 03 Aprilie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Asociaţia Amvest : Sprijin pentru familiile nevoiașe din Arad

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 14 Septembrie, 2012 | Nr. accesari stire 679 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Asociaţia Amvest : Sprijin pentru familiile nevoiașe din Arad

Asociația Amvest continuă seria evenimentelor caritabile și în această perioadă în județul Arad au fost distribuite donații constând în imbrăcăminte pentru copii, cărucioare pentru bebeluși sau rechizite școlare pentru micuții care  urmează să înceapă școala în această perioadă. În același timp, Centrul Ghiocelul din Arad a primit vizita membrilor asociației în cadrul căreia au fost donate obiecte de îmbrăcăminte pentru beneficiarii centrului.

Proiectul a fost realizat cu sprijinul doamnei Chantal Fransen, reprezentanta unui ong partener din Belgia, organizație care periodic sprijină acțiunile organizației Amvest, printre care și Campania “Drept la Educație” care are ca numitor comun strângerea de rechizite școlare pentru familiile nevoiașe din Arad care au probleme financiare.

“Scopul general este crearea unui climat educațional și de asistentă socială favorabil dezvoltării capacitaților generale și speciale ale copiilor și tinerilor, au atat daruri cât și trebuințe specifice, ceea ce le determină nevoia de programe educaționale și de asistență socială diferențiate față de cele oferite prin programele obișnuite. Încercăm să demonstrăm că suntem în primul rând oameni și mai ales că nu suntem imuni la problemele celor din jurul nostru. Zeci de copii din Arad rămân nescolarizați sau abandonează  școala în fiecare an din lipsa fondurilor pentru rechizitele școlare și ne dorim să aducem o bucurie acestor tineri aflati la început de drum.” – spune Monica Schillinger, cadru didactic, membră în board-ul Amvest.

Pentru luna septembrie și octombrie, Amvest pregătește mai multe evenimente cu scop caritabil, în Arad și Timișoara, câteva târguri caritabile cu obiecte hand made realizate de către copii, beneficiarii acțiunilor sau elevi din cadrul Școlii de Vară Amvest.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
ACUMA LA TV 10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa