Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 25 Mai, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Companiile vor aloca bugete cu 60% mai mari pentru monitorizarea angajaţilor, până în 2014

Categorie stire Social | Autor stire Iuli Neata | Data publicare Marti, 16 Octombrie, 2012 | Nr. accesari stire 953 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Companiile vor aloca bugete cu 60% mai mari pentru monitorizarea angajaţilor, până în 2014

Companiile vor cheltui cu peste 60% mai mult pentru monitorizarea angajaţilor şi a comportamentului acestora în online şi social media, până în 2014, în condiţiile în care orice informaţie pe care o postăm pe o reţea de socializare poate fi folosită în favoarea sau, mai rău, în defavoarea noastră, a declarat, marţi, într-o conferinţă de specialitate, Yugo Neumorni, preşedintele CIO Council România.


'Specialiştii Gartner sunt de părere, pe baza unui studiu recent, că, până în 2014, orice companie care nu va răspunde unor solicitări de social media a clienţilor săi va suferi un impact similar cu cel în care nu răspunde unui client la un e-mail. De asemenea, până în 2015, companiile vor cheltui cu peste 60% mai mult pentru instrumente de monitorizare a angajaţilor săi şi a comportamentului acestora în online şi social media. Se pune întrebarea: Ce fel de informaţie dezvălui prietenilor despre mine? Personal, observ că am 350 de prieteni pe Facebook, dar habar n-am cum am ajuns la cifra asta, iar orice informaţie pe care o postez aici devine publică. Orice fel de informaţie pe care o pun pe internet pe o reţea de socializare poate fi folosită în favoarea sau, mai rău, în defavoarea mea', a menţionat Neumorni.


Acesta a adăugat că, la ora actuală, din cele un miliard de conturi Facebook active la nivel mondial, mai mult de jumătate dintre utilizatori se loghează zilnic.


'Nu mai puţin de un miliard de conturi de Facebook sunt active la nivel mondial, din care peste 500 de milioane de utilizatori se loghează zilnic. Vorbim despre reţele de socializare cu foarte multe capcane. Cel mai simplu mecanism prin care o vulnerabilitate poate pătrunde în calculatorul dvs. este accesarea unui link pe care îl accesezi pentru a descărca ceva anume. Elementele de social media, situaţiile de social media se bazează pe linkuri vulnerabile. Vorbim şi despre platformele micro-blogging, nu numai de reţelele de socializare', a explicat reprezentantul Council România.


Asociaţia Directorilor de Tehnologia Informaţiilor şi Comunicaţii din România - Cio Council - reuneşte peste 60 de membri ce deţin sau au deţinut funcţia de Chief Information Officer/director IT care activează în mari corporaţii româneşti sau multinaţionale din domenii diverse de activitate. Organizaţia a fost înfiinţată în anul 2005 de către cinci membri fondatori, iar aderarea în cadrul acesteia se face strict pe bază de invitaţie.


Institutul Bancar Român /IBR/ a organizat, marţi, conferinţa Cyberthreats, eveniment ajuns la cea de-a 5-a ediţie. Conferinţele Cyberthreats sunt un lider în comunicarea, conştientizare şi promovarea celor mai bune practici în domeniul securităţii IT, a riscurilor operaţionale şi a managementului profesionist.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa