Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 24 Mai, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Trei autospeciale pentru stins incendii, donate ISU Braşov şi Mureş de fundaţia Prinţului Charles

Categorie stire Social | Autor stire Iuli Neata | Data publicare Joi, 18 Octombrie, 2012 | Nr. accesari stire 1247 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Trei autospeciale pentru stins incendii, donate ISU Braşov şi Mureş de fundaţia Prinţului Charles

Trei autospeciale pentru stins incendii şi un camion cu diferite echipamente vor fi donate de către Fundaţia "Mihai Eminescu Trust" patronată de Prinţul Charles inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din Braşov şi Mureş.


Astfel, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Ţara Bârsei" al Judeţului Braşov va primi o autospecială pentru stins incendii, iar două autospeciale de stins incendii şi un camion cu diferite echipamente vor ajunge la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al Judeţului Mureş.


Potrivit unui comunciat al ISU Braşov, autospeciala care va intra în dotarea instituţiei este de tip "Dennis Rapier", fabricată în anul 2000, cu o capacitate de 1.800 de litri de apă, aflată în stare perfectă de funcţionare.


Autospeciala va fi repartizată Detaşamentului de Pompieri Făgăraş cu scopul de a acţiona în zona de competenţă din care face parte şi satul Viscri, unde Prinţul Charles are o proprietate. De asemenea, autospecialele primite de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al Judeţului Mureş vor avea acelaşi scop, având în vedere că Detaşamentul de Pompieri Sighişoara intervine, în baza protocolului de colaborare existent între cele două inspectorate, în zona de nord a judeţului Braşov.


"În perioada 16 - 20 octombrie, 11 pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Făgăraş vor participa la o serie de antrenamente, având ca scop familiarizarea militarilor cu echipamentele autospecialelor şi cu conducerea acestora, în condiţiile în care au volanul pe partea dreaptă. Joi, autospecialele vor ajunge în localitatea Viscri, judeţul Braşov. De asemenea, în această localitate vor avea loc antrenamente în vederea folosirii scărilor din dotarea autospecialelor, după care acestea se vor deplasa la sediul ISU Braşov, în jurul orei 13.00", se arată în comunciatul ISU Braşov.


După terminarea acestor activităţi, autospecialele vor ajunge în municipiul Sighişoara.


Festivitatea de predare a autospecialelor şi echipamentelor va avea loc sâmbătă, începînd cu ora 12.00, în Piaţa Cetăţii din Sighişoara. La festivitate sunt aşteptate să participe oficialităţi din cele două judeţe, secretarul de stat dr. Raed Arafat, precum şi Ambasadorul Marii Britanii.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
ACUMA LA TV 22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa