Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 18 Septembrie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

UNSR organizează festivalul ,,Studenţiada``

Categorie stire Social | Autor stire Lit | Data publicare Luni, 19 Noiembrie, 2012 | Nr. accesari stire 807 ori | Comentarii stire 0 comentarii

UNSR organizează festivalul ,,Studenţiada``

Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR) organizează în perioada 19-25 noiembrie, în 14 centre universitare, o nouă ediţie a Festivalului "Studenţiada".

Studenţii din Bucureşti, Timişoara, Reşiţa, Petroşani, Galaţi, Târgu-Jiu, Bacău, Craiova, Iaşi, Braşov, Piteşti, Constanţa şi Târgu Mureş vor avea timp de şapte zile acces gratuit la muzeu, spectacole de operă, film, teatru, vor participa la competiţii sportive (fotbal, baschet, tenis, jocuri de masa, şah), dar şi la traininguri, workshopuri, conferinţe, expoziţii, dezbateri, petreceri tematice, concursuri trăsnite şi concerte.


"Studenţiada este un eveniment naţional cu o tradiţie de şase ani, de care pot beneficia studenţi din peste 14 centre universitare. În cadrul festivalului, studenţii au posibilitatea de a participa la o gamă largă de activităţi, ce îi ajută în stimularea capacităţilor intelectuale, a spiritului de echipă, a activităţilor specifice studenţeşti şi asociative şi de asemenea la îmbunătăţirea comunicării cu instituţiile publice locale şi centrale", a preşedintele UNSR, Ioan Poenaru.


Prima zi a festivalului organizat de UNSR cuprinde un campionat de mini-fotbal, un concurs foto, un curs de training, dar şi personalizarea căminelor - activitate menită să implice studenţii din căminele Facultăţii de Energetică, pentru a-şi pune amprenta asupra locului în care îşi petrec patru ani. Astfel, studenţii de pe fiecare palier vor cădea de acord asupra unui mesaj care se va regăsi ulterior pe peretele etajului respectiv. Mesajele vor fi strânse de membrii asociaţiei care vor realiza şabloane şi vor încerca să surprindă plăcut pe oricine intră în acel cămin.


Studenţii care vor să participe la activităţile festivalului se pot înscrie pe site-ul www.studentiada.ro.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
ACUMA LA TV 18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa