Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 18 Septembrie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

88 de proiecte comunitare finanţate de Petrom cu 500.000 euro, în cadrul platformei TaraluiAndrei.ro

Categorie stire Social | Autor stire Lit | Data publicare Marti, 27 Noiembrie, 2012 | Nr. accesari stire 1173 ori | Comentarii stire 0 comentarii

88 de proiecte comunitare finanţate de Petrom cu 500.000 euro, în cadrul platformei TaraluiAndrei.ro

Petrom a finanţat, cu 500.000 lei, un număr de 88 de proiecte comunitare, în perioada 2009-2012, în cadrul platformei de responsabilitate socială TaraluiAndrei.ro, care a împlinit trei ani de la lansare.


De asemenea, în cadrul platformei, au fost plantaţi 250.000 de copaci în mai multe comunităţi din ţară, iar peste 25.000 de elevi şi 1.700 de profesori au participat la şcoala lui Andrei, în timp ce 2.650 de copii şi-au dezvoltat abilităţi de management de proiect, comunicare sau leadership prin participare în Tabăra din Ţara lui Andrei.


'A face afaceri de succes nu înseamnă numai a atinge ţinte de business, ci şi a face ceva pentru oameni. Ţara lui Andrei este un simbol, o platformă a răspunderii noastre corporative şi reprezintă un anumit profil de oameni, care au iniţiativă, respect şi care se implică. Oameni care vor să facă diferenţa în ţara în care trăiesc. Este un proiect foarte important', a declarat directorul general al Petrom, Mariana Gheorghe, luni, la aniversare a trei ani de la lansarea platformei.


Sub deviza 'Ţara lui Andrei-o ţară mai bună ...în fiecare zi', Petrom îşi propune să promoveze şi să susţină spiritul antreprenorial prin noile proiecte pe care le va demara în 2013.


' Am regândit Ţara lui Andrei ca o mare comunitate orientată către soluţii care să genereze valoare pe termen lung. Vom încuraja atât iniţiative individuale, cât şi pe cele ale organizaţiilor care creează valoare economică pentru comunităţi, dar care se adresează şi problemelor sociale. Credem cu tărie că, prin încurajarea spiritului antreprenorial integrat cu o abordare comunitară, vom reuşi să facem din România o ţară mai bună...în fiecare zi', a spus Mona Nicolici, manager Relaţii Comunitare Petrom.


În 2013, Ţara lui Andrei va continua proiectele de implicare în comunitate pe cele trei direcţii principale: mediu, educaţie şi dezvoltarea comunităţii. Pe partea de mediu, plantările vor pune accent pe protejarea comunităţilor în faţa condiţiilor meteo extreme - zăpezi, alunecări de teren, dar şi pe implicarea oamenilor din comunităţi în menţinerea plantărilor. În ceea ce priveşte dezvoltarea comunitară, prin intermediul a două concursuri de proiecte ('Oraşul tău' şi 'Fabricat în Ţara lui Andrei'), Petrom va susţine soluţiile pentru comunităţile construite pe criterii de sustenabilitate şi care generează valoare pe termen lung, din punct de vedere economic şi social. Referitor la educaţie, Şcoala şi Tabăra din Ţara lui Andrei vor pune accent pe dezvoltarea spiritului antreprenorial al elevilor şi profesorilor şi vor stimula implicarea civică a acestora pentru dezvoltarea comunităţilor din România.


TaraluiAndrei.ro este un program de responsabilitate socială Petrom care permite unui număr nelimitat de oameni să interacţioneze, să comunice, să se informeze şi, mai ales, să schimbe în mod concret lumea în care trăiesc.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
ACUMA LA TV 19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa