Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 24 Mai, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

O grupare infracţională formată din români şi maghiari, care producea ilegal ţigări în Ungaria, a fost destructurată

Categorie stire Social | Autor stire Lit | Data publicare Joi, 06 Decembrie, 2012 | Nr. accesari stire 1342 ori | Comentarii stire 0 comentarii

O grupare infracţională formată din români şi maghiari, care producea ilegal ţigări în Ungaria, a fost destructurată

O amplă grupare infracţională, formată din cetăţeni români şi maghiari, care dezvoltase pe teritoriul Ungariei o fabrică ilegală de producţie a unor cantităţi importante de ţigarete contrafăcute, a fost destructurată în urma cooperării autorităţilor din România şi Ungaria, a informat joi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.


Potrivit sursei citate, în baza informaţiilor furnizate de poliţiştii de frontieră români, Serviciul Vamal din Ungaria a confiscat, în localitatea Szolnok, aflată la 150 de kilometri de graniţa cu România, două linii de producţie de ţigări, sute de mii de pachete ţigări contrafăcute, peste 31 tone de tutun care urma să fie procesat, precum şi sute de mii de timbre fiscale false.


Din datele furnizate de partea maghiară, valoarea accizelor pentru produsele accizabile confiscate este de peste 2 milioane de euro.


Liderul grupării era un cetăţean român domiciliat în judeţul Bihor, cunoscut cu antecedente penale pentru săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală şi contrabandă cu produse accizabile.


Potrivit unui comunicat transmis joi de IGPF, poliţiştii de frontieră au intrat în posesia unor informaţii privind acest caz în cursul lunii august 2012. Poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Iaşi şi IGPF, sub coordonarea procurorilor DIICOT, în colaborare cu SRI Timiş, Iaşi şi Arad, precum şi cu sprijinul DGIPI - Structura Centrală, CCPI - Centrul Regional SELEC şi EUROPOL au demarat activităţi specifice, în vederea identificării şi monitorizării membrilor reţelei şi probării activităţii ilegale a întregului grup infracţional organizat.


S-a stabilit că liderul reţelei este un cetăţean român, domiciliat în judeţul Bihor, care coordonează o grupare formată din cetăţeni români şi maghiari, specializată în producţia de ţigarete contrafăcute, de calitate inferioară şi valorificarea şi distribuirea acestora pe piaţa neagră din Romania, Ungaria, Italia şi alte state comunitare.


În data de 20 noiembrie a.c., în baza informaţiilor furnizate de partea română, autorităţile maghiare au descins în două locaţii din localitatea Szolnok unde a fost descoperită şi confiscată o linie completă de producţie de ţigări. În acţiunea respectivă au fost reţinute două persoane de cetăţenie română aflate, în prezent, în custodia autorităţilor maghiare. share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
ACUMA LA TV 20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa