Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 31 Mai, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Facilităţi pentru membrii Colegiului Psihologilor din România începând cu data de 1 Ianurie 2013

Categorie stire Social | Autor stire Lit | Data publicare Vineri, 07 Decembrie, 2012 | Nr. accesari stire 1888 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Facilităţi pentru membrii Colegiului Psihologilor din România începând cu data de 1 Ianurie 2013

Consiliul Colegiului Psihologilor din Romania a adoptat la propunerea presedintelui prof. univ. dr. Mihai Anitei in ultima sa sedinta hotararea privind  aprobarea unor facilitati pentru membri.


Astfel, propunerea viza expedierea prin serviciul de posta/curierat a actelor de atestare si de certificare profesionala.


“Am luat aceasta decizie intrucat am avut multe solicitari din partea membrilor nostri, in ciuda multor opinii nefavorabile, pentru a scuti membrii nostri de la plata unor cheltuieli inutile cu deplasarea in Bucuresti. Din cate cunosc, suntem prima organizatie profesionala care adopta aceasta modalitate de expediere a atestatelor profesionale pentru membrii sai.”, a declarat prof. univ. dr. Mihai Anitei.


Documentele vor fi trimise prin posta incepand cu data de 1 ianuarie 2013, la adresa specificata de catre psihologi, costurile de expediere fiind suportate din bugetul Colegiului Psihologilor din Romania.


De asemenea, Colegiului Psihologilor din Romania elibereaza psihologilor romani care doresc sa profeseze in stele membre ale Uniunii Europene, incepand cu aceiasi data, certificatele de conformitate si in limba engleza. Acest fapt faciliteaza accesul psihologilor romani pe piata serviciilor psihologice din Uniunea Europeana si reduce in mod semnificativ cheltuielile efectuate de catre membri cu recunoasterea profesionala.


Precizam pe aceasta cale faptul ca singurul document de autorizare profesionala recunoscut la nivelul Uniunii Europene pentru psihologii romani este atestatul de libera practica insotit de certificatul de conformitate, emise de catre Colegiul Psihologilor din Romania, autoritate de reglementare nationala inregistrata la Comisia Europeana.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
ACUMA LA TV 09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa