Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 28 Martie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Bucureştenii preferă apartamente noi, cu două camere, la preţuri sub 60.000 euro

Categorie stire Social | Autor stire Lit | Data publicare Luni, 10 Decembrie, 2012 | Nr. accesari stire 1170 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Bucureştenii preferă apartamente noi, cu două camere, la preţuri sub 60.000 euro

Majoritatea bucureştenilor vor apartamente noi, cu două camere, sub 60.000 euro, arată un studiu al platformei Imopedia.ro, remis luni.


Conform datelor Imopedia.ro, principalul criteriu de căutare a unei locuinţe este, în prezent, preţul. Apoi, 87% dintre cei aflaţi în căutarea unei locuinţe noi preferă proiecte finalizate, 10% dintre bucureşteni sunt dispuşi să cumpere o locuinţă în curs de construire, în timp ce numai 3% intenţionează să cumpere un apartament aflat încă în stadiul de proiect.


Cele mai căutate sunt apartamentele cu două camere, 43% dintre utilizatori preferând acest tip de locuinţă. Pe locul doi, în topul căutărilor, se află garsonierele, cu un procent de 26%. Potrivit datelor Imopedia.ro, 20% dintre vizitatorii portalului au optat pentru apartamentele cu trei camere, în timp ce doar 11% preferă locuinţele cu patru sau mai multe camere.


Pentru o garsonieră nouă, cei mai mulţi bucureşteni ar fi dispuşi să plătească aproximativ 30.000 euro, iar pentru un apartament cu două camere, 55.000 euro. Bugetul mediu pentru o proprietate cu trei camere este de 70.000 euro, în timp ce pentru locuinţele cu patru sau mai multe camere, vizitatorii portalului imobiliar au ales un preţ mediu de 100.000 euro.


Zonele Berceni/Popeşti Leordeni şi Titan se află în topul preferinţelor celor care utilizează platforma imopedia.ro. Următoarele cartiere în care bucureştenii caută locuinţe noi sunt Băneasa/Pipera şi Colentina/Obor, lăsând pe ultimele locuri zone precum Militari, Ghencea şi Alexandriei.


'Din datele noastre reiese că numărul celor care sunt interesaţi de o locuinţă nouă este într-o continuă creştere - aproape 30% dintre bucureşteni doresc să cumpere o locuinţă într-un ansamblu recent ridicat. Acum patru ani, procentul nu ajungea la 10%. Cumpărătorii încep să înţeleagă avantajele unei locuinţe noi şi preferă să investească într-o astfel de proprietate, mai ales că, în multe zone, preţul unui apartament situat într-un bloc nou este foarte aproape de valoarea unui apartament vechi', spune Răzvan Muntean, general manager Imopedia.ro.



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
ACUMA LA TV 11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta