Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 03 Aprilie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Chaostar, primul nume confirmat la Ghost Gathering 2013

Categorie stire Social | Autor stire Lit | Data publicare Marti, 11 Decembrie, 2012 | Nr. accesari stire 1002 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Chaostar, primul nume confirmat la Ghost Gathering 2013

Ghost Gathering 2013 va avea loc în perioada 12-13 Iulie 2013. Cea de-a doua ediţie a festivalului de la Râşnov reuneşte cei mai valoroşi artişti din sfera muzicii Neofolk, Neoclassic Darkwave, Post Rock şi Metal. Primul nume de pe afişul festivalului vine din Grecia în premieră absolută la Chemarea Spiritelor din Râşnov: Chaostar.
 


Un proiect esenţial pentru scena Neoclassic Darkwave, Chaostar are patru albume în palmares în peste 10 ani de existenţă şi este organizat în forma unui ansamblu vocal-instrumental gotic intepretând cu mare succes impresionante oratorii contemporane. Chitaristul Septicflesh, Christos Antoniou, un artist desăvârşit în şcolile de muzică din Anglia, a construit şi a dezvoltat Chaostar, iniţiativă pornită în urma succesului Septicflesh -"The Eldest Cosmonaut" din 1998; un moment definitoriu pentru muzica clasică prezentă în contextul Metal.


Ansamblul Chaostar propune un amestec rafinat de muzică clasică şi experimentală, la polul opus de Septicflesh, chiar dacă în componenţa proiectului se regăsesc artişti membrii în ambele proiecte. În prezent, artiştii lucrează la înregistrarea unui nou material anunţând prezenţa pe următorul material a vedetelor Evil D. şi Fernando Ribeiro. Prin urmare, pe scena Ghost Gathering 2013 se vor asculta şi piese noi, marca Chaostar.


Ghost Gathering II: "The Call For Spirits" propune o experienţă spirituală inedită călătorilor prin Ţara Bârsei care vor ajunge pe Valea Cetăţii Râşnov în luna Iulie.


Ghost Gathering s-a dezvoltat ca o alternativă a evenimentelor urbane orientată către natură, muzică "non-mainstream", schimb intercultural şi promovarea valorilor autohtone la nivel internaţional. La prima ediţie au participat peste 50 de muzicieni, printre care amintim Secrets of The Moon, Trobar de Morte sau Leafblade.
Scena muzicală este completată de un program de activităţi turistice, expoziţii de arte vizuale şi meşteşuguri menite să ofere publicului o experienţă culturală completă. Ghost Gathering este un proiect deschis şi acceptă propuneri de proiecte artistice pentru dezvoltare în zilele evenimentului.


Accesul publicului va fi organizat în baza abonamentelor ce pot fi achiziţionate în avans din reţeaua Eventim şi prin Metalhead la preţul de 50 lei abonamentul până pe 15 Martie 2013, 80 de lei în perioada următoare şi 100 de lei în zilele evenimentului. Vor fi disponibile şi bilete cu acces limitat pentru fiecare zi a festivalului. Pachetul conţine loc în camping şi acces la evenimentele Ghost Gathering 2013.


Autor: Călin Angheluţă


Sursa: AMOSNEWS.ROshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
ACUMA LA TV 10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa