Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 16 Aprilie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Membrii Asociaţiei "21 Decembie 1989" doresc eliminarea impostorilor din rândurile revoluţionarilor

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 25 Ianuarie, 2013 | Nr. accesari stire 1178 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Membrii Asociaţiei

Membrii "Asociaţiei 21 Decembrie 1989" Arad salută, cu toată mândria noastră de revoluţionari, "Cuvântul de bună regăsire" al lui Victor Socaciu. Noi, camarazii săi din Asociaţia "21 Decembrie 1989", aşteptăm de mulţi ani un secretar de stat care cunoaşte realitatea, apreciază revoluţionarii adevăraţi şi doreşte să îi repună la loc de cinste în societatea românească.

Dreptatea pe care Victor Socaciu doreşte să o facă revoluţionarilor, prin eliminarea impostorilor, este dorinţa noastră, a tuturor revoluţionarilor adevăraţi, care am suferit în toţi aceşti 23 de ani pentru nedreptăţile şi umilinţele pe care le-am trăit.

Asociaţia "21 Decembrie 1989" din Arad a fost creată în anul 1997 prin ieşirea membrilor nemulţumiţi de conducerea şi nedreptăţile din Fundaţia Judeţeană a Revoluţionarilor Arad.

Considerăm că integritatea noastră şi mândria revoluţionară trebuie să îşi reia locul de cinste în societatea românească. Idealurile noastre revoluţionare şi lupta noastră au fost binevenite chiar după 22 de ani de la Revoluţie, când în 2012, începând din ianuarie, membrii Asociaţiei "21 Decembrie 1989" Arad au organizat şi au condus în mare parte protestele de stradă împotriva dictaturii instaurate de PDL şi Traian Băsescu.

În cadrul Asociaţiei noastre, am constituit o comisie de integritate, care are rolul de a analiza toate cererile de adeziune, cu scopul de a permite doar revoluţionarilor autentici afilierea la organizaţia noastră.

Într-un cuvânt, asociaţia noastră a fost creată pentru a selecta revoluţionari adevăraţi şi avem grijă în continuare ca cei care aderă, veniţi de oriunde, să fie supuşi votului de încredere.

Ne dorim şi sprijinim ca obiectivele lui Victor Socaciu, secretar de stat la SSPR, să se realizeze, exact aşa cum au fost menţionate în mesajul pe care l-a adresat revoluţionarilor, publicat pe site-ul instituţiei şi pe care îl redăm în continuare:

"UN CUVÂNT DE BUNĂ REGĂSIRE

Vă salut frăţeşte din adâncul inimii mele de camarad, cu bucuria că am şansa de a vă putea fi alături - şi oficial investit - în rezolvarea problemelor noastre.

Mulţi dintre voi aşteaptă câteva idei despre ce gânduri am odată ajuns aici. De aceea, vreau să vă spun că m-am angajat să fac tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a face dreptate revoluţionarilor.

În primul rând, vreau sa fac dreptate revoluţionarilor, eliminând toţi impostorii. Existenţa lor ne face vulnerabili şi necredibili în faţa societăţii româneşti.

În al doilea rând, vreau să fac dreptate revoluţionarilor prin repunerea în aplicare a Legii 341 /2004 în forma ei actuală.

Nu în ultimul rând, vreau să fac dreptate revoluţionarilor aşezându-i la loc de cinste în societatea românească.

Dacă aceste lucruri se vor fi înfăptuit - neapărat cu aportul vostru - vom putea considera toţi că, în sfârşit, Revoluţia Română s-a încheiat. Victor Socaciu".

Asociaţia "21 Decembrie 1989" Arad

preşedinte Mircea ARDELEAN, 



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta