Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 25 Mai, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Lorin Fortuna avertizează asupra probabilităţii organizării și declanșării unui atentat anti-constituțional

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 22 Aprilie, 2013 | Nr. accesari stire 1011 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Lorin Fortuna avertizează asupra probabilităţii organizării și declanșării unui atentat anti-constituțional

Comunicat


E-mail: miscarea.civica.eminescu@gmail.com

Site: www.lorin-fortuna.ro


Cu privire nu doar la posibilitatea, ci chiar la probabilitatea organizării și declanșării unui atentat anti-constituțional, în data: 10.05.2013, sau în perioada: 01-03.05.2013, în vederea transformării Statului democratic, rezultat ca urmare a înfăptuirii Revoluției Române din decembrie 1989 (RRD-1989), într-un Stat monarhist

Spre știință:

            Președintelui Senatului Parlamentului României

            Președintelui Camerei Deputaților a Parlamentului României

            Președintelui Consiliului Superior al Magistraturii

            Președintelui Curții Constituționale

            Avocatului Poporului

            Prim-ministrului Guvernului

            Ministrului Administrației și Internelor

            Ministrului Apărării Naționale

            Directorului Serviciului Român de Informații

            Parchetului General al României

            Instituțiilor mass-media de stat

            Organizațiilor mass-media private

            Organizațiilor autentice de revoluționari

            Organizațiilor civice autentice, preocupate de situația statală a României

            Guvernatorului Băncii Naționale

            Guvernatorului, de fapt, al țării, fost Președinte, de drept, al țării, suspendat de Parlament și             revocat de Electorat, prin referendum

            Patronului ziarului Adevărul

            Ex-regelui Mihai al fostului Stat monarhist Român

1. În data: 13.04.2013, organizația non-guvernamentală: Mișcarea Sarmisegetuza a dat publicității un comunicat referitor la pericolul declanșării unui atentat statal, anti-constituțional, în România, în vederea înlocuirii, prin forță, a Statului democratic, cu Statul monarhist, anexând ca argumente și, totodată, probe, două relatări de presă, pentru care se menționau linkurile de adresare, referitoare la rețeaua Internet, pe de o parte, iar, pe de altă parte, se făcea un apel la inițiații în Ezoterism, din România, care sunt, însă, și patrioți autentici, de a acționa, în scop preventiv, pentru detensionarea și apărarea, pe cale specific ezoterică, a Statului Român, prevăzut a fi, la nivel constituțional, de tip republican.

2. Inițiatorii acțiunii menționate anterior a fost nedumeriți și chiar alarmați, nu doar de absența oricăror reacții, corespunzătoare, la nivel oficial, în acest context, ci și, mai ales, de absența unei reacții adecvate din partea organizațiilor non-guvernamentale, autentice, ale Societății Civile Românești, precum și din partea instituțiilor de Stat, respectiv private, de tip mass-media, deși, în aprecierea inițiatorilor, probele anexate comunicatului, în cauză, ar fi trebuit să producă, măcar, o reacție, publică, de nedumerire, dacă nu chiar de îngrijorare, cu privire la cele semnalate în comunicat.

3. În contextul expus anterior, inițiatorii acțiunii de prevenire, publică, a declanșării unui atentat statal, de tip monarhist, asupra Statului republican (care, în conformitate cu prevederile actualei Constituții a României, este și trebuie să rămână republican, deoarece opțiunea republicană este declarată nerevizuibilă, în cadrul Constituției actuale), au considerat necesar, la rândul lor, să-și întărească, în mod corespunzător, inițiativa menționată anterior, astfel încât să determine măcar instituțiile de stat să ia la cunoștință, în mod oficial, de inițiativa, în cauză, precum și să răspundă, tot în mod oficial, nu doar inițiatorilor acțiunii reclamate ca probabilă, ci și acelor organizații și persoane care au luat la cunoștință despre pericolul respectiv, probabil a fi declanșat, în viitorul apropiat, în România, prezentul comunicat constituind și o sesizare publică, efectuată în legătură cu problema menționată anterior, către Parchetul General al României.

4. Pentru a da posibilitatea unui acces mai larg, celor interesați, la motivațiile și probele care i-au determinat pe inițiatorii declanșării acțiunii preventive, de contracarare, a unui posibil pericol de atentat monarhist, asupra Statului republican, inițiatorii, în cauză, au considerat necesar să anexeze, prezentului comunicat, nu doar linkurile articolelor ce constituie, în aprecierea inițiatorilor, probe concludente ale potențialității pericolului anti-statal, menționat anterior, ci și copii ale articolelor respective.

5. Inițiatorii acțiunii menționate anterior fac cunoscut că dacă până în data 27.04.2013 (inclusiv) nu vor primi sau nu se va da un răspuns, oficial, din partea unei instituții abilitate, la nivel statal, a asigura apărarea Statului de drept, constituțional (care trebuie să fie și să rămână România), față de pericolul potențial, antistatal și anticonstituțional, menționat anterior, își vor asuma nu doar dreptul, ci și datoria (pe care o consideră: autentic patriotică) de a semnala, public, pericolul menționat anterior, inclusiv agențiilor internaționale mass-media, precum și ambasadelor unor State, care au reprezentanțe diplomatice în România.

6. În final, facem un apel, corespunzător, către toți participanții autentici la RRD-1989, (atâția câți au mai rămas, în sensul că mai există, dar nu s-au transformat în indiferenți, sau în oportuniști, și nici nu s-au lăsat racolați, în calitate de clientelari, sau chiar în calitate de agenți, respectiv de colaboratori de tip agentural, ai unor instituții de stat, transformate, în mod ocult și subversiv, în: agenturi de „poliție” civică, respectiv politică, respectiv masonică, respectiv mafiotă), precum și la alte persoane, care au fost și au rămas, sau au devenit patrioți adevărați, să se asocieze în constituirea unui partid politic (autentic și nu clientelar), având misiunea principală de a apăra și promova idealurile RRD-1989 (în conformitate cu prevederile Art.1, alin.3, din Constituția actuală a României).

                În contextul prezentului comunicat, precum și al apelului menționat anterior, invităm pe cei interesați să ne contacteze pe adresele web menționate în antetul prezentului comunicat.

                                                                                                                      

                                                                                                                        Lorin Fortunashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa