Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 30 Martie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Aradul Prosperă : Spectacolul „Zâmbet pentru copii!”

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 23 Mai, 2013 | Nr. accesari stire 1347 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Aradul Prosperă : Spectacolul „Zâmbet pentru copii!”

            „Zâmbet pentru copii!” este un spectacol de magie, dans, cântec și multe alte surprize. Evenimentul este organizat de Asociaţia Aradul Prosperă la care vă invită marți, în data de 28 mai 2013, la orele 18:00, în Sala Mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad.

Invitații din seara specacolului sunt prezentator Mihai Chițac, Trupa de dans Azugar de la Palatul Copiilor condusă de doamna Ioana Lung, magicianul Cătălin Pintea, Clubul Sportiv Budocai condus de Sensei Sorin Stoia, Trupa de teatru Amifran de la Palatul Copiilor condusă de doamna Gabriela Pavel, Mike David și trupa New Generation, Trupa X Style condusă de domnul Dorian Cosma și alte surprize.

Președintele Asociației Aradul Prosperă, Mihai Oprișa a declarat: „Nouă, Asociației Aradul Prosperă,  ne pasă! Am mobilizat arădeni și firme de Crăciun și de Paști să mergem cu cadouri la 150 de copii din mai multe centre, precum  26 copii de la Centrul de Terapie și Recuperare pentru Copii „Ghiocelul” de pe Tudor Vladimirescu Arad, 22 copii de la Fundația Debora Arad, 30 de copii de la „R.C.E. – Speranța Copiilor”, 73 de copii din Ineu, Mocrea, Sicula, Bocsig. Peste 500 de copii sunt crescuți fără părinți în județul Arad, care au nevoie de daruri, au nevoie de dragoste și afecțiune. Cu o educație bună și afecțiune acești copii vor putea deveni oameni cinstiți, onești, muncitori, vor contribui la pensia mea și a altora, dar dacă sunt tratați cu ură și dispreț nu trebuie exclusă posibilitatea că vor deveni infractori sau criminali, că vor ajunge în inchisori. Ei au nevoie de dragoste, așa că arată că iți pasă, vino cu sugestii, iar noi Asociația Aradul Prosperă lucrăm pentru ei.”        

            Printre potențialii beneficiar ai banilor sunt: Centrul pentru copii cu handicap sever Vărădia de Mureș – 30 copii, Fundația Creștină R.C.E. Speranța Copiilor, Arad – 30 copii, Fundația Humanitară „Debora” – Arad – 22 copii, Asociația „Sirinia” - 50 copii, Asociația „Casa Felice” – 14 copii, Asociația „Oaza” – centru de zi, Asociația Down Art, Asociația Înțelege Autismul, Compartiment case de tip familial Sântana – 99 copii, Compartiment case de tip familial Lipova – 120 copii, Compartiment case de tip familial Ineu – 61 copii și Compartiment case de tip familial Bocsig – 12 copii.

Copiii intră gratuit, pentru adulți prețul biletului este 20 de lei, iar încasările vor fi donate copiiilor instituționalizați datorită bunătății sponsorilor care au suportat cheltuielile cu organizarea evenimentului, dar și a invitațiilor de pe scenă, care de asemenea au acceptat să ni se alăture acestui demers și să participe gratuit.

           

„Zâmbet pentru copii!”, marți, 28.05.2013, de la orele 18:00 la Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad. Spectacol de magie, dans, cântec și multe alte surprize. Spectatorii vor alege unde merg încasările de pe bilete. Vă așteptăm cu drag.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa