Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 29 Martie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Studenţii UVVG membri ELSA Arad au o nouă conducere

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 31 Mai, 2013 | Nr. accesari stire 1218 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Studenţii UVVG membri ELSA Arad au o nouă conducere

Aula Magna „Ştefan Cicio Pop“ din cadrul Universităţii de Vest Vasile Goldiş Arad a găzduit, în data de 24.05.2013, alegerile pentru noua conducere a Asociaţiei ELSA (The European Law Student’s Association) Arad din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Juridice a UVVG.

Noua conducere ELSA ARAD este formată din  Dumbra Mădălina – Preşedinte;  Hulka Andrei – Secretar General; Toma Carmina – Vicepreşedinte Seminarii & Conferinţe; Ratz Raluca – Vicepreşedinte STEP (Student Trainee Exchange Programme); Iosim Nadina – Vicepreşedinte Resurse Umane şi îşi care va prelua mandatul începând cu 1 august 2013..

Studentul Gică Daniel, fost preşedinte ELSA Arad, ne-a declarat: „S-a încheiat un ciclu de 2 ani în această asociaţie care a luat naştere dintr-o idee nebună și în scurt timp a devenit unul din cele mai importante şi puternice Grupuri Locale ELSA din ţară. Dorim să reamintim unele proiecte organizate de ELSA Arad de la început până în prezent, cum ar fi o Şcoală de Vară pe Drept European, un Concurs Naţional de Procese Simulate, 3 Concursuri locale de procese simulate, stagii de practică pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe Juridice la case de avocatură, notariat, tribunal, judecătorie, un loc de practică plătit pentru un student din Italia la un birou de avocatură. Totodată vara aceasta va avea loc cea de-a doua ediţie a Şcolii de Vară pe Drept European, pentru cele 8 case de avocatură, care au oferit locuri de practică pentru studenţii străini avem deja un număr de 18 aplicanţi”.

„Felicit noua conducere ELSA ARAD şi le urăm mult succes în mandatul care îi aşteaptă şi sperăm să continue munca frumoasă depusă până acum. În numele fostului Birou Local doresc să mulţumesc conducerii Universităţii de Vest „ Vasile Goldiş” Arad, respectiv Preşedintelui Universităţii, prof. univ. dr. Aurel Ardelean şi doamnei prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, care a fost mereu aproape de noi şi ne-a oferit tot sprijinul de care am avut nevoie. Totodată, dorim să le mulţumim şi cadrelor didactice din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Juridice pentru implicarea activă în toate proiectele organizate până în prezent şi nu în ultimul rând domnului decan Conf. univ. dr. Cristian Alunaru”, a precizat studentul Gică Daniel, fostul preşedinte ELSA Arad, din cadrul UVVG.

Biroul de presă al UVVG

Daniel Albushare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
ACUMA LA TV 23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa