Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 10 Aprilie, 2020
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Cadouri pentru copii instituționalizați din Ineu

Categorie stire Social | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 03 Iunie, 2013 | Nr. accesari stire 985 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Cadouri pentru copii instituționalizați din Ineu

Asociația Aradul Prosperă în parteneriat cu NĂDAB AUTOMOTIVE COMPONENTS SRL, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, au decis să le ofere copiilor din Complexul de servicii sociale Ineu, care are Case de tip familial în Ineu, Mocrea, Șicula și Bocsig, câteva clipe pline de zâmbet și culoare pentru a simți că sunt importanți în ochii noștrii.

                Acest eveniment face parte dintr-un proiect al Asociației Aradul Prosperă, care a conștientizat cât de important este să simți clipele frumoase și valoroase ale copilăriei. De aceea prin oferirea cadourilor copiilor instituționalizați vrem să tragem un semnal de alarmă oamenilor indiferenți din zilele noastre care pot să ajute pe cineva și nu o fac. Suntem conștienți că este foarte important ca un copil să simtă că este iubit de cineva și că are valoare.

Mihai Oprișa a declarat:  „Peste 500 de copii sunt crescuți fără părinți în județul Arad, care au nevoie de o  latură afectivă, de cineva care să le arate că le pasă de ei atât afectiv cât și material prin oferirea unor simple  daruri, dar care vin din suflet. Eu cred că,  dacă investim în educarea, formarea și pregătirea acestor copii, prin cultivarea afectivității și bunelor maniere  vor putea deveni oameni cinstiți, onești, muncitori, vor contribui la pensia mea și a altora și nu doar asta, dar dacă sunt tratați cu ură și dispreț nu trebuie exclusă posibilitatea că vor deveni infractori sau criminali, că vor ajunge în inchisori. Ei au nevoie de dragoste, așa că arată că iți pasă de ei și fă-i să simtă că sunt valoroși, așa că alătură-te echipei noastre pentru a îmbunătă.”

În urma acestui eveniment am adus bucurie pe chipurile celor 73 de copii din acel complex. Noi am experimentat trăiri excepționale care sunt greu de exprimat în cuvinte. Motivația noastră este de a continua să îi ajutăm pe copii să devină oameni competenți și pregătiți pentru societate, prin implicare, perseverență și devotament.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa